yeni ceed yardım

jawsman

New member
arkadaslar merhaba aracımı cuma gunu aksam bayııden sonunda teslım alabıldım :) gercekten hayran kaldım dıyebılırım ama bır sorum olacaktı oncelıkle aracım ceed sporty wagon premium model dun aksam mısafırlıge gıttık nedendır bılınmız otoparka park ettık cıktık kapıları kıtleyecez kumandadan basıyorum kılıt dugmesıne ama kıtlemıyor bır dıt sesı gelıyor gosterge panelınde kumandanın resmı cıkıyor ve ıngılızce bırsey yaızyor :) kontagı calıstırdım kapattım cıktım bı sefer kılıtlendı eve geldım gece yıne aynı sey oldu bugun daha dısarı cıkmadım denedım bu neden olmus olabılır acaba yardımlarınız ıcın tesekkurler :)

c@n

Super Moderator
Herhangi bir kapiyi tam kapanmamis ise araci kitlemiyor uyari veriyor... ekranda ne yazdigina soyleyebilirseniz ona gore daha net cevap verebiliriz...

TeamPASAOGLU

bilgin

New member
araç at ise vitesi "N" konumunda bırakırsanız yine kilitlemiyor kapıları el frenini çekmiş olsanız bile ve o dıııtttt sesi geliyor

şavşat

New member
yedek anahtar arabada kalmışsa , vites park konumunda değilse , kapılardan biri tam kapanmamışsa ve start stop düğmesi off konumunda değilse; gösterge panelinde yazılarla uyarı sesi vermekle ve kapıların kapatmamak biçiminde seni bilgilendirir.