yeni ceed titreme problemi.

yakuttukay

New member
2012 yeni kasa düz vtes ceed im iki güdür rölantide titreyerek çalışıyor..Bugün servise götürdüm problemin şarj dinamosundaki kasnaktan geldiğini söyediler.düz viteslerdeki kasnaklar biraz zayıfmış yerine otomatik viesledeki kasnaktan takınca halloluyomuş salı gününe randevu verdiler sorunu garntiden çözecekler..baya bi ilgiledikleri için bayraktar servise teşekkür ederim..

gençosman

New member
Merhabalar İbrahim Bey.Sorununuz için öncelikle geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Benim aracımda da aynı sorun vardı klima açtığımda,farları yaktığımda veya park halinde freni pompaladığımda aynı titreme olayı benim aracımdada oluyordu. Bende şarj dinamosu kasnağındandır diye düşündüm Bayraktar otomotive götürdüm sağolsunlar gerçekten ilgi ve alaka çok iyi aracımın şarj dinamosunun komple değişmesi gerektiği söylendi ve değiştirdiler fakat 1 ay geçmesine rağmen aaynı titreme olayı azda olsa belirginlik göstermeye başladı.

yakuttukay

New member
gençosman şarj dinamosu değişimine gerek yok deliler bana şarj dinamosuna otomatik ced lerin kasnağından ve kayış gergisi taktılar sorun çözüldü manuel vites ceed lerde şarj dinamo kasnagı biraz zayıf yapılmış dedi usta o yüzden size tavsiyem sadece kasnagı otomatik kasnagıyla değiştirin.

gençosman

New member
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ilk fırsatımda uğrıycam servise

keremkezo

New member
benimkindede şarj dinamosu değişti hemde 2 defa düzelse bile aynı sorun tekrar nüksediyor. kasnak durumunu bir araştıracağım.