yeni ceed tercihinde yardım

savci_54

New member
arkadaşlar:
yeni ceed crdi concept plus almaya gittim fakat bayinin verdiği fiyat yüksek geldi( 58.500)
daha uyguna bulunmaz mı acaba?

ikinci ele yönelmeye karar verdim gibi
ikinci elde hangi sorunlara dikkat etmeliyim nereleri detaylı incelemeliyim yardımcı olur musunuz?

hakan aklında 0 araç var ise ve sandıkçılardan fiyat aldıysan yüksektir ve tabiri caizse ancak çingenelik yaparak pazarlık yapabilirsin yoksa kolay kolay indirim yapmıyorlar istanbuldaki bayilerden en az 1,5-2k lira aşağıya fiyat alabilirsin.

savci_54

New member
servise göstermek şart tabi ama kronik sorunlar varsa benim anlayabileceğim onları bilmek istedim rasim bey.
ilan linki için teşekkürler. 5000 km üzeri araç düşünmüyorum.
bir de otomatik şanzımanı nasıl acaba içimde şanzımana karşı bir şüphe var neden bilmiyorum? otomatik almam şart.

bülent bey fiyatı sandıkçılardan aldım. izmit kayaları bulamadım hafta sonu navigasyona baktım uzak geldi gitmedim.
istanbul yolları gözktü yine bize sanırım

sandıkçılar bu çevrede tek yetkili bayii be insanları bundan 4-5 sene önce cazip fiyatlarla kendilerine bağladılar hala onun ekmeğini yiyorlar ve burunlarından kıl aldırmıyorlar.....
o yüzen izmit - istanbul bayileri ara sonra en fazla bir gününe mal olur...

rayen

Super Moderator
Cevap: Re: yeni ceed tercihinde yardım

servise göstermek şart tabi ama kronik sorunlar varsa benim anlayabileceğim onları bilmek istedim rasim bey.
ilan linki için teşekkürler. 5000 km üzeri araç düşünmüyorum.
bir de otomatik şanzımanı nasıl acaba içimde şanzımana karşı bir şüphe var neden bilmiyorum? otomatik almam şart.

bülent bey fiyatı sandıkçılardan aldım. izmit kayaları bulamadım hafta sonu navigasyona baktım uzak geldi gitmedim.
istanbul yolları gözktü yine bize sanırım
Yeni ceedlerin şanzumanında herhangi bir problem yok. 20 km kadar test etme imkanım oldu. Benim şu anda kullandığım tam otomatik şanzumandan pek farklı görünmüyor. Yapısı farklı olmasına rağmen vites geçişlerinde herhangi bir sarsıntı veya ses hissetmedim. Gayet başarılı. İlerde ne olur bilemem tabii ki. :)
Bence f1 vites çok gereksiz olmuş. Zaten biraz kullanmayı unutsanız hemen D'ye geçiyor. Boşuna maliyet artmış. 5000 km altında yeni ceed bulmak biraz zor görünüyor. Alan adamda bir ay kalsa araç zaten 5000 km yi rahat geçer. Siz en iyisi İstanbul bayileri ile temasa geçip, uygun fiyat almaya çalışın.

omurkadir

New member
ben kayalardan almıştım iyi de fiyattı zamanında.
adapazarı inmemişti pek ilgisiz görmüştüm ayrıca.
istanbuldan almanızı öneriyorum ben de.

kado1905

New member
yardımcı olurmu bılmem ama balıkesir kıa bayınde yenı kasa ceed 2012 model manuel sıfır vardı full 50 bın tl ye kadar ındıler bır gorusun derım

yucan

New member

gül al da concept plus ı 54 fiyat verdiler 2012

savci_54

New member
alakadar olan herkese tekrar teşekkür ederim. gerçekten faydalı ve samimi bir forum kurulmuş burda.
50 000 iyi fiyat lakin manuel alamam.
54 000 a/t ise çok iyi 2012 olması umrumda değil açıkçası.

yucan

New member

bende manuel almam lazım araştırıyorum 2. elin piyasası henüz oluşmamış

c@n

Super Moderator
Re: yeni ceed tercihinde yardım

Aynen daha olusmadi... ozellikle manuel alanlar cok memnun... daha dogru duzgun ikinci el manueller dusmedi...

Sent from my GT-N7100 using Xparent Red Tapatalk 2

metin

New member

Manuel devri kapanıyor otamatik tavsiyemdir satarkende çabuk satılıyor malum trafik derdi hergün birazdaha artıyor