Yeni Ceed Premium donanım

amorusso

New member
Ynt: Yeni Ceed Premium donanım

hahaha demek mavi gostergeye gicik olan tek ben degilmisim

BerkayKRC

Moderator

mavi beyaz çok tatlı duruyor fakat aşamları göz yorabiliyor bu yüzden kırmızı göstergeler her zaman hem ergonomik hemde sürücü dostudur. Amaa beyaz mavi kadarda akşamları net okunan bir gösterge daha yoktur heralde :D video çekimlerinde güzel olur :)

c@n

Super Moderator

Lan bir sempatizanlık yapma be kardeşim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

BerkayKRC

Moderator

[quote author=c@n link=topic=1679.msg44773#msg44773 date=1346840813]
Lan bir sempatizanlık yapma be kardeşim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
yok abi yapıyo olsam zaten bana göre herkesin arabası çöp volvodan başkası yalan olur :D objetif yaklaşıyorum diye düşünmekteyim

c@n

Super Moderator

Yaw kardeşim, sürekli hyundai i30 u övüp övüp duruyorsun....Hadi açıkla artık ne kadar verdiler sana övmen için...??... ;D ;D ;D ;D ;D ;D o imzayı yazman için.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

BerkayKRC

Moderator

[quote author=c@n link=topic=1679.msg44780#msg44780 date=1346845788]
Yaw kardeşim, sürekli hyundai i30 u övüp övüp duruyorsun....Hadi açıkla artık ne kadar verdiler sana övmen için...??... ;D ;D ;D ;D ;D ;D o imzayı yazman için.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
ne parası yaaa :D sadece forumdaki arkadaşların çok fazla abartmasından ötürü bende objektif olarak neyin ne olduğunu yazıyorum abi :D yoksa para alma durumu yok :D

BerkayKRC

Moderator

Liste fiyatlarında
i30 Elite 59800
ceed premium 63100

Aradaki 3300 lira için değermi blimiyorum fakat ben manuel tercih ettiğim için zaten i30 almayı dusunuyorum çünkü kia bana premium donanımda manuel vites sunamıyor. Otomatik viteste kullanmak bana ölüm geliyor...

c@n

Super Moderator

Aradaki farka aldığın donanımlara bakarsan bence hayli hayli değer.....

BerkayKRC

Moderator

[quote author=c@n link=topic=1679.msg44918#msg44918 date=1347018375]
Aradaki farka aldığın donanımlara bakarsan bence hayli hayli değer.....
[/quote]
ceedinde o donanımda manuel sunması gerekirdi bence benım dusunmeme nedenımın en basında o gelıyordu zaten ben ki DSG ye bile karşı olan bir insanım :D

Manuel elite liste fiyatı 56900
Ceed premium 63100

arada var 6200 lira değer mi bence değmez :) ekran mil-km geçiş yapsa ne olacakki sonuçta hız aynı :D :D :D

BerkayKRC

Moderator

kötülemek açısından değil de çelik motorun manuel getirmemesi bence en büyük yanlışı olmuş bana avantajı fazla diye i30 diyorum yoksa manuel olsa belki ceedde alabilirdim. Beni i30un dizaynı cezbetti açıkcası buda kişiden kişiye değişebilir. Aracı alınca bir gece detaylı inceleriz her zamanki gibi objektif ne yazdıysam ondada yazarım :) makale şeklinde :D

TR85

New member
Cevap: Ynt: Yeni Ceed Premium donanım

-EPB (Elektronik park freni)
-Akıllı park sistemi - -
-Aluminyum görünümlü pedal grubu - -
-Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi - -
-Arka havalandırma kanalı - -
-Arka kol dayama - -
-Elektrikli, hafızalı sürücü koltuğu ve bel destek ayarı
-Geri görüş kamerası
-Ön park sensörü
-Supervision gösterge paneli
-Hareketli ön kol dayama bölümü

Tüm farklar bunlar,bence gayet yeterli bu segment için.
Bu arada İ30 da f1 vites göremedim ben :düşünceli:
Abi bence fazla neden dersen
1.si geri gorus kamerasi cocuklar ve kisa boylu arkadaslarimizi gorebilmemiz icin cok guzel; ama park etmeyle alakasi var mi dersen yok; cunku arka cam zaten tampon.
2.si aliminyum pedal grubu disarda ne kadar?
3.su on park sensoru ve akilli park etmeyi cik, dedigim gibi zaten arabanin boyutu belli.
4.su Supervisor gosterge paneli ne bilmiyorum.
5.si anahtarla girip calistirdi on yillardir millet, anahtarsiz girsen ne fark edicek :)
6.si arka kol dayama, arkada ben hic kullanmadim abi, kullanani da gormedim.
7.si arka havalandirma nedir, acikcasi bilmiyorum.
8.si son olarak hafizali koltuk sadece bu yeterli; ama bunun icin de 10 milyar verilmez.

zerogravity

New member
Zaten yeni nav sisteminin eli kulağında , takilirken geri vit kamerasıda takılır missss... Gerisi teferruat

Sam

New member

Abi bence fazla neden dersen
1.si geri gorus kamerasi cocuklar ve kisa boylu arkadaslarimizi gorebilmemiz icin cok guzel; ama park etmeyle alakasi var mi dersen yok; cunku arka cam zaten tampon.
2.si aliminyum pedal grubu disarda ne kadar?
3.su on park sensoru ve akilli park etmeyi cik, dedigim gibi zaten arabanin boyutu belli.
4.su Supervisor gosterge paneli ne bilmiyorum.
5.si anahtarla girip calistirdi on yillardir millet, anahtarsiz girsen ne fark edicek :)
6.si arka kol dayama, arkada ben hic kullanmadim abi, kullanani da gormedim.
7.si arka havalandirma nedir, acikcasi bilmiyorum.
8.si son olarak hafizali koltuk sadece bu yeterli; ama bunun icin de 10 milyar verilmez.
Valla sadece geri gorus kamerasina yorum yapacagim soylediklerin icinde. Ben aracimda kullaniyorum. Gereksiz olabilir evet bende ona bakmiyorum ama biyere geri geri yanasirken ( ki kafadan hayatta sokmam arabayi ) geri vitese alinca bi kere bakiyorum ortada kucuk mantarlardan veya direklerden oluyor bazen varmi diye ve icim rahat yanasiyorum. 60000tl para veripte bigun yanasirken ufakta olsa tiklasam icime oturur. Dedigim gibi sadece tedbir kamera. Zaten geri giderken bakamiyosun yaniltiyo insani en mantiklisi aynalar..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TR85

New member
Cevap: Ynt: Yeni Ceed Premium donanım

Valla sadece geri gorus kamerasina yorum yapacagim soylediklerin icinde. Ben aracimda kullaniyorum. Gereksiz olabilir evet bende ona bakmiyorum ama biyere geri geri yanasirken ( ki kafadan hayatta sokmam arabayi ) geri vitese alinca bi kere bakiyorum ortada kucuk mantarlardan veya direklerden oluyor bazen varmi diye ve icim rahat yanasiyorum. 60000tl para veripte bigun yanasirken ufakta olsa tiklasam icime oturur. Dedigim gibi sadece tedbir kamera. Zaten geri giderken bakamiyosun yaniltiyo insani en mantiklisi aynalar..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yani 3 ozellik icin elektrikli koltuk, geri gorus kamera ve arka havalandirma icin bence 10 milyara degmez.