Abi bence fazla neden dersen-EPB (Elektronik park freni)
-Akıllı park sistemi - -
-Aluminyum görünümlü pedal grubu - -
-Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi - -
-Arka havalandırma kanalı - -
-Arka kol dayama - -
-Elektrikli, hafızalı sürücü koltuğu ve bel destek ayarı
-Geri görüş kamerası
-Ön park sensörü
-Supervision gösterge paneli
-Hareketli ön kol dayama bölümü
Tüm farklar bunlar,bence gayet yeterli bu segment için.
Bu arada İ30 da f1 vites göremedim ben :düşünceli:
Valla sadece geri gorus kamerasina yorum yapacagim soylediklerin icinde. Ben aracimda kullaniyorum. Gereksiz olabilir evet bende ona bakmiyorum ama biyere geri geri yanasirken ( ki kafadan hayatta sokmam arabayi ) geri vitese alinca bi kere bakiyorum ortada kucuk mantarlardan veya direklerden oluyor bazen varmi diye ve icim rahat yanasiyorum. 60000tl para veripte bigun yanasirken ufakta olsa tiklasam icime oturur. Dedigim gibi sadece tedbir kamera. Zaten geri giderken bakamiyosun yaniltiyo insani en mantiklisi aynalar..Abi bence fazla neden dersen
1.si geri gorus kamerasi cocuklar ve kisa boylu arkadaslarimizi gorebilmemiz icin cok guzel; ama park etmeyle alakasi var mi dersen yok; cunku arka cam zaten tampon.
2.si aliminyum pedal grubu disarda ne kadar?
3.su on park sensoru ve akilli park etmeyi cik, dedigim gibi zaten arabanin boyutu belli.
4.su Supervisor gosterge paneli ne bilmiyorum.
5.si anahtarla girip calistirdi on yillardir millet, anahtarsiz girsen ne fark edicek
6.si arka kol dayama, arkada ben hic kullanmadim abi, kullanani da gormedim.
7.si arka havalandirma nedir, acikcasi bilmiyorum.
8.si son olarak hafizali koltuk sadece bu yeterli; ama bunun icin de 10 milyar verilmez.
Yani 3 ozellik icin elektrikli koltuk, geri gorus kamera ve arka havalandirma icin bence 10 milyara degmez.Valla sadece geri gorus kamerasina yorum yapacagim soylediklerin icinde. Ben aracimda kullaniyorum. Gereksiz olabilir evet bende ona bakmiyorum ama biyere geri geri yanasirken ( ki kafadan hayatta sokmam arabayi ) geri vitese alinca bi kere bakiyorum ortada kucuk mantarlardan veya direklerden oluyor bazen varmi diye ve icim rahat yanasiyorum. 60000tl para veripte bigun yanasirken ufakta olsa tiklasam icime oturur. Dedigim gibi sadece tedbir kamera. Zaten geri giderken bakamiyosun yaniltiyo insani en mantiklisi aynalar..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi