navigasyon versiyonu ve harita tarihine bakım yazabilir misin, Bilgin?30.000 bakımı için gittiğim serviste yeni gelen navigasyonlu multimedya teypten taktırdım.1.500 TL montaj dahil 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı yok![]()
Montaj dahil mi ve navigasyon var mı ? Teşekkürler.Bugun kartal tekkardaydim 1350 tl dediler taktirsammi
Kadir bugün gittim servise sana anlatmıştım durumu navi yi güncelleyeceklerdi hatırladın mı ? Yanımda essegrupu aradılar müşterimize ayıp oluyo sizin yüzünüzden yanlış bilgi veriyoruz diye fırçaladılar esse yi, bende senin söylediklerini anlattım 3g ile çalışmayacağını falan. Esse den bir arkadaş olayı çözdüklerini evet wireless çalışmayacak ama 3G yi hallettik çalışacak diye iddia etti ve son olarak perşembe günü gelin yazılımınız hazır olacak dedi bana 3G ile kullanabilecekmişiz.Merakla bekliyorum bakalım sonuç ne olacak ????Premium araclarda montaji 5 dk sizde yaparsiniz bosa para vermeyin pazarlik yap 1250 verirler
navigadyon yazilimi halledilir onlarinki biliyonuz lisanssiz bi b... yaramaz lisanssiz zaten sizde ayarlarsiniz
Arzu hanimin yanina gidin selam soylein benim 1250 versin![]()
Açıkcası ben inanmıyorum. Umarım dediğin olur.Kadir bugün gittim servise sana anlatmıştım durumu navi yi güncelleyeceklerdi hatırladın mı ? Yanımda essegrupu aradılar müşterimize ayıp oluyo sizin yüzünüzden yanlış bilgi veriyoruz diye fırçaladılar esse yi, bende senin söylediklerini anlattım 3g ile çalışmayacağını falan. Esse den bir arkadaş olayı çözdüklerini evet wireless çalışmayacak ama 3G yi hallettik çalışacak diye iddia etti ve son olarak perşembe günü gelin yazılımınız hazır olacak dedi bana 3G ile kullanabilecekmişiz.Merakla bekliyorum bakalım sonuç ne olacak ????