yeni ceed max hız deneyimleri

Zaxis

New member
Belki de eksik bilgi sahibiyim ama o tuşu açtığımda hız limitini 195 yada her neyse göremediğim için otomatik bir hız sınırlayıcı olduğunu düşünüyordum. Yani o tuşu kullandım ama sadece ne olduğunu anlayabilmek için. Sizin yazdıklarınızdan anladığım, O düğme ile limiti 220-230 ayarladığımda daha yüksek hıza çıkabilirim. Doğru mudur?

icmumcu

New member
benim aracımda da limitör var. 200ün üzerine çıkmıyor aracımda chip olmasına rağmen. Fakat 200e kadar çok seri bir şekilde ivmeleniyor. yüksek hız güven hissine gelince pek problem yaşamıyorum.bir korku gibi birşey olmuyor. ama bence bizim araçlarda yüksek süratte en ideal hız 150-160km/sa. Çünkü benim fikrimce aerodinamik açıdan ön cam fazla dik açılı ve bu da aracın hızını fazlasıyla gösteriyor ve hissettiriyor. Bu 200le giderken çok hızlı gidiyormuş hissi uyandırıyor.(şimdi diyeceksiniz zaten hızlısın ama vw scirocco aracım varken 220km ile giderken çayınızı yudumlayabilir sanki şehir içinde dolaşıyor hissine kapılıyordum. his kastım bu.) ayrıca rüzgar ve motor sesi gelmeye başlıyor.ama bu ses rahatsız edici düzeyde mi bence kesinlikle değil.

Zaxis

New member
Aynısını yazdım son anda göndermekten vazgeçtim:) Sanırım demek istediği şu oldu.Hız limitörü varya bizim araçlarda, sanırım tek tuş ile devreye alıp hız yapacağımız esnada o limiti tek tuş ile kaldırmak ve limitörü iptal edecek bir tuş gibi algıladım emin olamadım cevap yazmaktan vazgeçtim:)
Belki de eksik bilgi sahibiyim ama o tuşu açtığımda hız limitini 195 yada her neyse göremediğim için otomatik bir hız sınırlayıcı olduğunu düşünüyordum. Yani o tuşu kullandım ama sadece ne olduğunu anlayabilmek için. Sizin yazdıklarınızdan anladığım, O düğme ile limiti 220-230 ayarladığımda daha yüksek hıza çıkabilirim. Doğru mudur?

Berkan

New member
direksiyonun sag tarafından devreye alının limiti diyorsanız evet onu geçebilirsiniz dip gaz yaparak.

yok onu değiş aracım 195-200 den ileri gitmiyor diyorsanız onun koyan fabrika beyinden ayarlı yani. bir yazılıcımcı acamadıgı sürecede öyle kalır. yani sagdan limiti 230 değil 500 e bile koysanız gidemessiniz :)