Yeni ceed lerde park sensörü neden hep sorun oluyo?????

Yilmazlar

New member
arkadaşlar 2012 model kia ceed otomatik aracım var aldığımdan beri tam 4 defa park sensörü sorunu yaşadım değiştirdiler (garantiden)ama sorun hep var acaba benzer sorun yaşayan arkadaşlar varmıdır merak ediyorum???+parça 2 defada yanlış geldi çelik motor bu konuda cok vasatt!!!

bir.mann

New member
Bende de sıkıntı var. Sensörlerden biri 3. gün bozuldu. Darbe almış dediler. Mayıs ayı gibi de yine ön tarafta sağdaki bozuldu. O da garantiden değişecek hesapta hâlâ parça bekliyoruz.

Snaan

New member
konuyu açarken park sensörü neden hep sorun oluyor diye sormuşsun. şimdi dışarıdan biri bakıp sanki gerçekten hep oluyor sanacak :) bu tip şeylere dikkat etmessen kendi aracının da değerini düşürmüş oluyorsun.

babıesrar

New member
konuyu açarken park sensörü neden hep sorun oluyor diye sormuşsun. şimdi dışarıdan biri bakıp sanki gerçekten hep oluyor sanacak :) bu tip şeylere dikkat etmessen kendi aracının da değerini düşürmüş oluyorsun.
Aynen

sinan1

New member
Bende sorun olmadı. yaklaşık 2 senedir.

Aracın değeri düşecek ise düşsün. gerçekleri konuşalım. Aracı sattıktan sonra mahçup olmayalım. fakat park sensöründe sorun yaşamadım.