Yeni Cee'd Kafamdaki Soru İşaretleri

Cee'dillac

New member
Verdiğin bilgiler için teşekkürler. :)

metin

New member
Şahsen bende öyle bir ses yok daha önce bize sponsor olan wigoya yaptırmıştım on numara ne lastik sesi nede herhangi bir ses yok

zerogravity

New member
Ben sesden ziyade yol Tutus ve frenlemeden de memnun değilim ...

bir.mann

New member
Daha önce hangi aracı kullandınız bilmiyorum ama ben 8 seneden sonra Corsa'dan bu araca geçtim. Ses her araçta olur, 100'ü geçtikten sonra yol ve rüzgar sesini belli bir miktar alıyor. Yol tutuş ve fren konusunda bence bir sorun yok mevcut lastiklerle.. Benim bildiğim tek sorun, kötü yol şartlarında sağ önden gelen ses, onun da çözümü belli.

zerogravity

New member
Daha önce hangi aracı kullandınız bilmiyorum ama ben 8 seneden sonra Corsa'dan bu araca geçtim. Ses her araçta olur, 100'ü geçtikten sonra yol ve rüzgar sesini belli bir miktar alıyor. Yol tutuş ve fren konusunda bence bir sorun yok mevcut lastiklerle.. Benim bildiğim tek sorun, kötü yol şartlarında sağ önden gelen ses, onun da çözümü belli.
106gti , i20, c4, Ceed, venga , Ceed , insignia , Ceed :)
1100xx , kw1100, 1000rr, 600f , transalp:)

c@n

Super Moderator
Hafif motorculuk var erdoğan da.... :D :D :D :D :D :D

Cee'dillac

New member
Kötü yol şartlarında sağ önden gelen ses derken? Biraz daha açabilir misiniz?

bir.mann

New member
Kötü yol şartlarında sağ önden gelen ses derken? Biraz daha açabilir misiniz?
Sileceklerle kaput arasındaki ızgaranın içinde biriken pisliklerden dolayı bir süre sonra tıkırtı yapıyormuş. Takıntılı değilseniz çok rahatsız edici değil.. Temizlenince düzeliyormuş..

Cee'dillac

New member
Sileceklerle kaput arasındaki ızgaranın içinde biriken pisliklerden dolayı bir süre sonra tıkırtı yapıyormuş. Takıntılı değilseniz çok rahatsız edici değil.. Temizlenince düzeliyormuş..
Sağ önden ki ses, sileceğin altında bulanan bakalit parçadan kaynaklanıyor. İçine pislik dolunca oluyor...
Arabadan soğumak üzereyim :D Bunu yapanlar fark edemedi mi acaba. Ne tarz bi sesten bahsediyoruz? Çok duyuluyor mu yoksa kulak kabartmanız gerekiyor mu? Sanki bi yerde böyle bi sıkıntıyla alakalı yazı okumuştum ve temizlenmesi için açıp silikonla geri yapıştırdığını falan yazmıştı.

06meto06

New member
ben aracımı teslim almadan serviste kabin altı ses izolasyonu yaptırdım boya,motor döşeme korumalarla beraber.
ses falan olmuyor hiç . tavsiye aderim bu uygulamayı. ayrıca klimadada 2 derece fark ettiriyormuş . asvalt ısısından koruduğundan dolayı . :cool: