Yeni Ceed İçin Biraz Kararsızım

maximous

New member
Arkadaşlar kısmetse Haziran başı gibi yeni Ceed almayı düşünüyorum. Dizel otomatik olacak ama Concept Plus mı Premium mu karar veremiyorum bir türlü. Ayrıca bu iki model için en iyi fiyatı nerden alabilirim acaba ? Mümkünse İstanbulda tabi. Bu arada cw ler de hoşuma gidiyor ama eşime pek sevdiremedim.

Evet arkadaşlar fiyat ve donanım konusunda bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

c@n

Super Moderator
Alabilyorsan bence premium... Fiyat olarak ta Gül-Al'dan Nihat Bey ile / Mar Oto'dan Turgay Bey ilw / Tek-Kar'dan Ayhan bey ile konuşanilirsin. Forumdan bahset sana en iyi fiyatı verirler...

tugia

New member
Yalçın Bey Mar Otodan Turgay ben. özelden bir iletişim numarası paylaşabilirseniz detaylı bilgi verebilirim.

maximous

New member
Arkadaşlar yarın kısmetse araca bakmaya gidicem ve anlaşabilirsek almayı düşünüyorum. Fakat bayilerde pek araç kalmamış. Dizel otomatik düşünüyorum fakat Concept plus çok az kalmış. Premium da yine sınırlı sayı ve renkte var. Bu arada bir bayi elinde sağ arka kapısında göçük olan bir adet sıfır Premium Matriks kahve olduğunu ve 56.000 TL ye bırakabileceğini belirtti. Üstelik kapıyı da kendisi düzeltip boyatarak verebilecekmiş. Yani 1 parça boyalı bir araç olarak alıcam aracı. Neredeyse Consept plus fiyatına Premium almış olacağım. Sizce buna değer mi ? Çünkü premium 60 bin tl civarı ve beni biraz aşıyor.

CeedTR

New member
Cevap: Re: Yeni Ceed İçin Biraz Kararsızım

bencede iyi fiyat düşünmeden alın derim, başkada bişey demem.

Yilmazlar

New member
Cevap: Re: Yeni Ceed İçin Biraz Kararsızım

yeni kia ceed concept aldım takastan acıkcası alırken cok düşündüm kia ön yargı var malum 3,4 ay kullandım hayran oldum arac sattım şimdi premium modelini aldım arada dağlar var süper bir arac herkese tavsiye ederim uzun yol yaptım şehir işi ist kullanıyorum cok güzel arac her yönüyle herkese tavsiye ederim bu fiyata böyle donanım başka herhangi bir arac al en kötü 100,000 tl ödersin hyundai blue aracımda var hyundai cok yumuşak kia daha sert ve güzel kullanımı var göre hyundai pek güvenli gelmedi acıkcası bana!!

Snaan

New member
2013 model passatın fullüne binen adam benim arabaya binip kullanınca "bu kadar donanım bizimkinde yok" diyor. amcamda da tiguanın fullü var bizimkinin tozunu yakalayamaz. ne özellikte ne kalitede. kuzenim de yeni a3 aldı aynalar kumandadan otomatik katlanmıyor içeriden düğmeye basılıyor. malzeme olarak da çabucak eskimeye ve rengi solmaya başladı.
görüyorum ki forumda kendi arabamıza bile önyargıyla yaklaşıyoruz :)

zeg

New member
Bu karasizligi bende cok yasadim ama sonunda kararimi verdim en guzel arabayi aldim ceed concep plus
Çok memnun kalacaginizdan eminim kafanızda soru işareti kalmasın en iyi
F/p aracını alıyoruz

bcinar20

New member
6 aydır ceed kullanıyorum, arabadan inesim gelmiyor... Tek dezavantajı fazla yakıt sarfiyatı... donanım ve performans açısından doyurucu... audi , golf,bmv ve mercedes dörtlüsünden geri kalır yanı yok hatta premium modelleri bir çok konuda bu dörtlüden iyi durumda... bence alacağınız araç defolu olsa da alacağınız aracın fiyatı çok cazip, kaçırmayın... aracımın kredisi bitmiş olsaydı, ben o aracı almayı düşünürdüm...