Yeni Ceed Concept Plus vs Premium

ceed's

New member
Herkese iyi günler dilerim.

Şu aralar ceed almak için heveslendik.bir ara golf ve ceed arasında kaldık.Aşağı yukarı aynı fiyata ama ceed dizel olduğu için ceed e karar kılıyoruz.

Öncelikle donanım listesi lazım araştırdım net bir sonuç alamadım.Concept Plus ve Premium farkını görmek amacıyla.Standart concept plus donanımı nedir? Alacağımız araçta panoromik tavan olacak.Otomatik ve dizel.

Premium un concept plus ta standart olarak fazlalıkları nedir?

Performansı dizel focus,dizel jetta golf kadar yürür mü ? Otomatik vites için söylüyorum.Ayrıca yazılım yapmayıda düşünüyoruz.Garanti dışı kalır mı ? Kaç bg nm alınır.
------------
NOT:chipli focuslarda 2 de patinaja düşüyormuş.Ceed i chiplersek böyle bir durum yaşar mıyız ? umarım yaşarız :)

Teşekkürler,İyi günler

Edit: Donanım listesini buldum http://www.kia.com.tr/index.php/yeni-ceed/donanim

ceed's

New member
Premium donanımına ek opsiyonlar nedir?

deadgarden

New member
bekirpaşaoğlu nun dizel ibiza neymiş be abi:)

omurkadir

New member
valla ikincielde premium ile concept plus fiyatları arasında çok fark yok.premium alınabilir.
ancak sıfırda fark daha fazla.
bence düşük km premium alın.
patinaja düşmenin ise ne faydası var anlamadım :) :)

babıesrar

New member
valla ikincielde premium ile concept plus fiyatları arasında çok fark yok.premium alınabilir.
ancak sıfırda fark daha fazla.
bence düşük km premium alın.
aynen katılıyorum. ikinci el premi en iyisi..ben de ilerde kırmız sw premiumla değişeceğim;)

optimus_prime

New member
Valla mesele patinajsa yazılımdan sonra 3'te de patinaja giriyor ama bu pek hayırlı bir şey değil, çünkü araç gücünü yere aktaramıyor malesef..

ceed's

New member
tabii ki de patinaj çekince gücü yere aktaramıyor.Önemli olan 3 te patinaj çekecek kadar gücü olsun :)