yeni ceed ampul değişimi

berkan1981

New member
Merhaba arkadaşlar aracimin uzun kisa sis ve parklarini philips Crystal vision ampullerle değişim yapicam crasytal vision uygulayan arkadaslar varsa görüşleri önemli benim için birde bu ampul kodlari nedir acaba?

Tesla

New member
Rica ederim. Kullanma kılavuzunda da yazıyor aslında ama memlekete gelirken getirmedim. Kılavuzdan bakarsanız daha iyi olur.

berkan1981

New member
Bugun ampulleri degistim cok şık oldu kisalar uzunlar philips diamond vision sisler photon parklar en sıkıntıli olan bu philips led viraj lambaları osram 5000 k night break bu arada mercekli farlara xenon uygulandiginda muayenede bi sıkıntı olmuyormus

berkural34

New member
Far yikama olmadigi icin xenon farlar muayeneden gecmiyor diye biliyorum , o konuyu bir daha gozden gecirin bence.

bir.mann

New member
Bugun ampulleri degistim cok şık oldu kisalar uzunlar philips diamond vision sisler photon parklar en sıkıntıli olan bu philips led viraj lambaları osram 5000 k night break bu arada mercekli farlara xenon uygulandiginda muayenede bi sıkıntı olmuyormus
Berkan kendin mi değiştirdin yoksa elektrikçiye mi gittin? Ben de değiştirmek istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum.

berkan1981

New member
Ustat ben tuningci de yaptirdim feci oldu en zorda parklar

vlknylmz

New member
Komple fiyatı nedir ? geri görüş olsun sisler plakalık vs :)

berkan1981

New member
Bana 340 tlye mal oldu ama bugune kadar yaptirmadigima pismanim fena bi hava katti araca

vlknylmz

New member
Evet çok hoş durmuş american park yaptır bide daha da bir hava katar:) benimde çok hoşuma gitti en kısa zamanda yaptırıcam :rolleyes:

kaan

New member
abi ben merceklere sadece diamond vision taktırdım rengi çok hoş duruyor ve aydınlatması gayet iyi.güle güle kullan.sisler içinse ampul bulamadım ve elektirikçi alt korumayı taponu sökcem filan dedi.huzursuz oldum siparişte vermedim.zaten arabadakiler philps ampul hiçbir sorun olmadı takmakta.düşünen arkadaşlar yaptırsın bence araba gece fena oluyor:D

omurkadir

New member
güzel olmuş da neden xenon taktırmıyorsunuz hazır kısalar mercekli iken?
benim araç efsane kasa full kısa sis xenonlar 200gibi bişeye malolmuştu çok para düz fara yazık. :)
2yıldır falan kullanıyorum maşallahı var.