Ynt: Yeni BMW 3.... abı dergıde sorun yok ben genel anlamda bmw tarzından bahsedıyorum
J Josefsalvatini Guest 19 Eki 2011 #21 Ynt: Yeni BMW 3.... abı dergıde sorun yok ben genel anlamda bmw tarzından bahsedıyorum
c@n Super Moderator Katılım 15 May 2011 Mesajlar 9,293 Tepkime puanı 515 Puanları 0 Yaş 47 Konum Kadıköy 19 Eki 2011 #22 Tabi canim dergide sorun yok... Ama bmw bu isi daha basarili yapiyor... Onuda kabul etmek lazim... Spor araba isini... Genelde Mercedes daha basarili ona laf yok.... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Tabi canim dergide sorun yok... Ama bmw bu isi daha basarili yapiyor... Onuda kabul etmek lazim... Spor araba isini... Genelde Mercedes daha basarili ona laf yok.... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
J Josefsalvatini Guest 19 Eki 2011 #23 Ynt: Yeni BMW 3.... spor konusunda bmw de laf yok ama erken dokuluyor abı saglam degıl
c@n Super Moderator Katılım 15 May 2011 Mesajlar 9,293 Tepkime puanı 515 Puanları 0 Yaş 47 Konum Kadıköy 20 Eki 2011 #24 Abi be o zevkte o hisse de deger.... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
H haykol New member Katılım 26 Eyl 2011 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Konum Çekmeköy-İstanbul 20 Eki 2011 #25 Ynt: Yeni BMW 3.... Bende hiç beğenmedim.. ??? Kapılardan sonra kabin , cam , tavana kadar çok yüksek olmuş ve komik duruyor bence. Az daha yüksek yapsalarmış tosbağa olacakmış...
Ynt: Yeni BMW 3.... Bende hiç beğenmedim.. ??? Kapılardan sonra kabin , cam , tavana kadar çok yüksek olmuş ve komik duruyor bence. Az daha yüksek yapsalarmış tosbağa olacakmış...