yeni arabana taş atarlar için cızlar...

Snaan

New member
benim arka cam 3. gün patlatıldı :) senin hasar bayağı ufak yani şükret. bu arada koyu renk araba bayağı sıkıntı oluyormuş yazın bir türlü soğumuyor araba. ben de kahverengi almıştım ama şimdiki aklım olsa gümüş gri alırım. ne nazar değer ne pisliği gözükür ne de ısınır :)

kaan

New member
benim arka cam 3. gün patlatıldı :) senin hasar bayağı ufak yani şükret. bu arada koyu renk araba bayağı sıkıntı oluyormuş yazın bir türlü soğumuyor araba. ben de kahverengi almıştım ama şimdiki aklım olsa gümüş gri alırım. ne nazar değer ne pisliği gözükür ne de ısınır :)
ilk gün sol arka çamurluğa kapı çarptı orasıda öyle duruyor.bizim sokak sıkıntılı araba çekecek yer yok.sokakta 50 araba var.yani ister istemez güvenli olmaya yere çekmek zorunda kalıyorsun :D diğer ceed aracımıza da ilk haftasında kamyon üstüne çıktı park halindeyken.yaptırdık bu sefer minbüs çarptı arabanın önü kalmadı. bir uğursuzluktur gidiyor arabalarda...

Srhn

New member
geçmiş olsun allah büyük kaza göstermesin

başayargroup_erhan

New member
Merhaba;
öncelikle geçmiş olsun.bu tür olaylar yetkili servis çalişani olarak siklikla karşilaştiğimiz durumlardan.çözüm yolu çok zor değil.eğer aracinizin kaskosu varsa mini onarim servislerinde her hangi bir boya işlemine gerek kalmadan kaskonuzu bozmadan ve herhangi bir kayit işlemi açmadan bu sikintinizi giderebilirler.randevu alarak 1-1.5 saatte işleminizi hallederler.eğer kaskonuz yok ise ayni işlemi 50-100 tl gibi ufak meblalarla yaparlar.iyi günler dilerim.