Snaan
New member
Ynt: Yeni Araba Önerisi
[quote author=ERDOGANKESGIN link=topic=608.msg18969#msg18969 date=1315850164]
Avensise 9lt sici alnindan operim
atmosferik arac bu vakitde 10.5 altina dusmez avensis 11 alti yakmaz
Ayrica Venganin tavan ve ic genislik olarak cruze dan 1cm bile eksigi yok
Cam tavani herseye yeterde artar, bu kadar ferah ve yuksek duruslu arac zor bulunur , bulunanda 60 alti istemez
sifiri 50lira olmus tekkar 49+trafik istiyor, 2.elde plus olmatan araclara millet 43-44 fiyat isteyip burnundan kil aldirmiyor
egri oturur dogru konusurum ...
[/quote]
fabrika verisi 8 litre. eğer 11 yakarsa toyotanın aklını alırlar abi. avensisin yakacağı 9 litredir.
aracın büyüklüğünü de iç mekan olarak söylemedim. yolda verdiği his ve yola oturuş olarak söyledim. cruze vengadan 100 kilo kadar daha ağır. ve 55 60 cm kadar daha uzun. daha oturaklı bir araba. venga biraz daha şehir içi için yapılmış. sonuçta bayağı farklı sınıflar.
ben kendime 2sinden birini alacak olsam venga alırım. hem daha şirin hem daha az yakar hem daha rahat kullanılır hem de hep jip kullandığım için venganın oturma pozisyonu bana daha güzel geliyor.
ama cruze'u kullanıp değiştirmek isteyen birine yine o ebatlardaki avensisi öneriyorum.
[quote author=ERDOGANKESGIN link=topic=608.msg18969#msg18969 date=1315850164]
Avensise 9lt sici alnindan operim
Ayrica Venganin tavan ve ic genislik olarak cruze dan 1cm bile eksigi yok
[/quote]
fabrika verisi 8 litre. eğer 11 yakarsa toyotanın aklını alırlar abi. avensisin yakacağı 9 litredir.
aracın büyüklüğünü de iç mekan olarak söylemedim. yolda verdiği his ve yola oturuş olarak söyledim. cruze vengadan 100 kilo kadar daha ağır. ve 55 60 cm kadar daha uzun. daha oturaklı bir araba. venga biraz daha şehir içi için yapılmış. sonuçta bayağı farklı sınıflar.
ben kendime 2sinden birini alacak olsam venga alırım. hem daha şirin hem daha az yakar hem daha rahat kullanılır hem de hep jip kullandığım için venganın oturma pozisyonu bana daha güzel geliyor.
ama cruze'u kullanıp değiştirmek isteyen birine yine o ebatlardaki avensisi öneriyorum.