Yazılım Sonrası Oluşan Performans Düşüşü (PAŞAOĞLU)

BerkayKRC

Moderator
128hp binin abi işte sıkıntısız :D Ne uğraşıyorsunuz şu tarz esnafım diye dolaşan insanlarla anlamıyorum, herkes arabam daha hızlı gitsin yarışına girmiş :cool: Ondan sonra 2014-2015 model arabalarla sanayiden çıkmıyoruz...

Ben şükür 2 sene önce kurtuldum bu illetten size de tavsiye ederim :D

Hee hızlı gidelim diyen varsa alsın 2 teker pist gününe gelsin sıkaa sıkaa gidelim :cool:

slhyldz

New member
İşte forumlarda çok takılmanın maliyeti diyelim biz buna.
Bende hayatım boyunca bilmediğim birşey için sadece merakımdan yaptırdım bu işi.

128hp binin abi işte sıkıntısız :D Ne uğraşıyorsunuz şu tarz esnafım diye dolaşan insanlarla anlamıyorum, herkes arabam daha hızlı gitsin yarışına girmiş :cool: Ondan sonra 2014-2015 model arabalarla sanayiden çıkmıyoruz...

Hee hızlı gidelim diyen varsa alsın 2 teker pist gününe gelsin sıkaa sıkaa gidelim :cool:

BerkayKRC

Moderator
İşte forumlarda çok takılmanın maliyeti diyelim biz buna.
Bende hayatım boyunca bilmediğim birşey için sadece merakımdan yaptırdım bu işi.
haklısın abi çünkü zamanında da yusuf yılmazlar yusuf bektaşlar ballandıra ballandıra anlatarak insanların çok akıllarını çeldiler, sonra ne mi oldu? genel olarak hep yaptıran pişman oldu ;)

yusuf akıllıydı gerçi, yok şöyle az yakıyor böyle az yakıyor diyerek sağlam reklam yapmıştı... performanstan istemesen bile ulan çok yakıyor yazılım yaptırayım da az yaksın şeklinde çok insanı düşürdüler bu tuzağa :D

slhyldz

New member
Ama defalarca özellikle sana sorduğumu çok iyi hatırlıyorum. Üstünü örttün biraz. Detaya girmedin pek. Zira forum üyeleri sordukça hep iyileyenler oldu. Açıkçası yaptırıpta illalah eden çıkmadı hiç. Hal böyle oluncada insan cesarete gelip yaptırıyor. Ben pişmanmıyım hayır deyilim, benim için en azından parayla satın alınmış bir bilgi birikimi olacak.

Şuan kış şartlarında olduğumdan dolayı gerçekten az yakıyormu test edemiyorum. Zira yaz ayında ve yazlık lastiklerimle aracımın hangi devirlerde hangi hızlarda ve hangi yollarda ne yaktığını ezbere biliyorum. Havalar ısınsın biraz , yazlıkları taktırıp yakıt denemelerimi yapacağım. Şuan için her durumda veri topluyorum ve oluşturduğum excel dosyasına bunları not alıyorum. Sonrasında detaylı bir şekilde bir konu açarak bunları paylaşacağım.

Bu arada şuna kendi adıma o kadar eminimki. Paşaoğlu, ecufast, dr. ecu vs.vs. hiçbiri bu işleri kendi başlarına yapacak ne maddi nede bilgi birikimlerine sahip değiller. Bağlntıları oldukları başka firmalardan aldıkları yazılımı yükleyip veriyorlar. Nitekim Cihad'ında dediği gibi, dr. Ecu bizde yok demiş. Demekki yazılım yoktu veya henüz üretilmemişti, buda bunu gayet iyi açıklıyor.
Bilmeyen biri sorduğunda öyle demiyorlar ama. Biz aracındakini okutup, eee , üzerinde değişiklikler yaparak....
O zaman neden yapmadın. Hikaye yani bunlar.

haklısın abi çünkü zamanında da yusuf yılmazlar yusuf bektaşlar ballandıra ballandıra anlatarak insanların çok akıllarını çeldiler, sonra ne mi oldu? genel olarak hep yaptıran pişman oldu ;)

yusuf akıllıydı gerçi, yok şöyle az yakıyor böyle az yakıyor diyerek sağlam reklam yapmıştı... performanstan istemesen bile ulan çok yakıyor yazılım yaptırayım da az yaksın şeklinde çok insanı düşürdüler bu tuzağa :D

Arkadaşlar bugün "Bekir" beyle telefonda görüştük. Bazı konularda benim onu yanlış anlamış olmam onunda bu konuyu açınca bi çok şeyi yanlış anlamasından dolayı biraz terslik oldu. Biz burda menfaat için bişey yazmıyoruz. Birine yada bir ünvana leke sürmeye çalışmıyoruz. Bunu yazmamın sebebi kimsenin hakkına girmek istememem. Para araba önemli değil ancak hak geçerse bunu ödeyemeyiz. Bu olan olaylarda hani olur ya 1000 arabadan 1ine denk gelir oda benim aracıma denk geldi. Herşeyin hayırlısı demek düşer bize. Aradaki sorunlar hallolmuştur. Bu konuyu kimse birinin ekmeğine taş koymak amaçlı olarak görmesin. Öyle bi niyetimiz yok.
Ben son olarak diyeceğimi demiş bulunmaktayım.

Saygılar...

rayen

Super Moderator
@Cihat Karoğlu Bekir'le ilgili olan sorunu halletmenize memnun olduk. Ancak araçtaki sorun neymiş? ve giderildi mi? merak içerisindeyiz. :D
Bu konuyu takip edenler açısından bizi bilgilendirirsen seviniriz.

dellobaltino

New member
forumda ben de defalarca yazılım konusunda araca olası zararlı konusunda yorumlarım oldu tavsiye etmediğimi söyledim. Ama forumda bulunan Paşaoğlu fanatikleri tarafından eleştirildim. Yok onlar bu işin uzmanıymış felan filan. Burası kopyala yapıştır cumhuriyeti. Bizim memlekette insanlar bişey üretmeye çalışmaz. Üretilmişi alır üzerinde azıcık değişiklik yapar.

ErkanKASIM

New member

hızlı gitmek isteyen GT alsın:)

ErkanKASIM

New member
Arkadaşlar bugün "Bekir" beyle telefonda görüştük. Bazı konularda benim onu yanlış anlamış olmam onunda bu konuyu açınca bi çok şeyi yanlış anlamasından dolayı biraz terslik oldu. Biz burda menfaat için bişey yazmıyoruz. Birine yada bir ünvana leke sürmeye çalışmıyoruz. Bunu yazmamın sebebi kimsenin hakkına girmek istememem. Para araba önemli değil ancak hak geçerse bunu ödeyemeyiz. Bu olan olaylarda hani olur ya 1000 arabadan 1ine denk gelir oda benim aracıma denk geldi. Herşeyin hayırlısı demek düşer bize. Aradaki sorunlar hallolmuştur. Bu konuyu kimse birinin ekmeğine taş koymak amaçlı olarak görmesin. Öyle bi niyetimiz yok.
Ben son olarak diyeceğimi demiş bulunmaktayım.

Saygılar...
hakkaten sorun neymiş ... okadar konuştun konuştun :) bekir şöyle bekir böyle :) sorun çözüldü neymiş sorun :)

ceronimo1978

New member
Aynen ya sorun neymis? Zira benim eski arac bacanagin, diger bir arac akrabamin,bir digeri aile dostumun. Kisaca tanidigim tum ceedler su an yazilimli yuruyor en ufak bir elestiri almadim . Simdiyse konuyu okuyan acaba diyor. Lutfen konunuzin takipcisi olun.

Arkadaşlar Merhabalar.
Foruma adam akıllı giremediğimden cevap veremedim kusura bakmayın.
Sorun hallolmuştur dediğim bekir beyle ilgili olan kısmıdır. Aracımı müsait olamadığım için halen daha detaylı baktıramadım. Bakımı yapıldı ancak servisteki kişi bi sıkıntı olmadığını söyledi. Ama tekrardan ustama bi baktırıcam.
Bundan sonra aracıma yaptıracağım şey yazılımını stock haline çevirmek olucaktır. Aracıma baktırdıktan hemen sonra detaylı bir anlatım yapacağım arkadaşlar.