Yazılım Sonrası Oluşan Performans Düşüşü (PAŞAOĞLU)

akrepkral86

New member
En iyisi aracı stok haliyle kullanmak yazılım felan bunlar hepsi hikaye ben işin mekanik kısmını fazla anlamasamda yazılımın aracın motor ömrünü çok kısaltacağına inanıyorum ben açıkçası yazılıma karşıyım

Berkan

New member
yapmayın etmeyin allaşkına fabrikasyon üretimden bir hatası yoksa 10binde aracın ne dpf ne egr ne turbo adına nederseniz tıkanmayı bırakın daha yeni yeni kurum bağlamaya başlar motor bulundugu ortamın sartları dahilinde pislenecek tek seyi hava veya polen filtresi olur :).
[MENTION=263]trburock[/MENTION] model km manuel/oto falan yazmamıssın ama anlattığın durum manuel ve baskı balatanın ömrünün sonlarının yaşadıgının ifadesidir

slhyldz

New member
Ben paşaoğlunu tanımıyorum. Orayada içim ısınmadığından gitmedim zaten. Ecufasta gitmiştim. Gitme sebebimde ikili ilişkilerin zayıf oldunu bana hissettirmiş olmasıydı. Yalnız burada sorunu yaşayan arkadaşa yardımcı olacaksak önce iletişimin iyi olması gerekir. Cihad kardeşimiz bir sorun yaşıyor. Önce o sorulanları bir cevaplasın bakalım. Aracında yazılım dışında bir değişikliğe gitmişmi? Eğer sorunun yazılım kaynaklı olduğunu kesinlikle eminse, ve bu konuda Paşaoğlu gerekli yardımı yapmıyorsa o zaman konuşalım. Paşaoğlu telefon görüşmelerinde ne kadar gelirseniz gelin para talep etmeden yardımcı olacaklarını söylemişti bana. Neden yardımcı olmasınki?
Hani paşaoğlu öyleydi şöyleydi böyle mükemmeldi:) , okadar araç yapıyorlar sorunu bilmeleri lazım

kado1905

New member
Ben paşaoğlunu tanımıyorum. Orayada içim ısınmadığından gitmedim zaten. Ecufasta gitmiştim. Gitme sebebimde ikili ilişkilerin zayıf oldunu bana hissettirmiş olmasıydı. Yalnız burada sorunu yaşayan arkadaşa yardımcı olacaksak önce iletişimin iyi olması gerekir. Cihad kardeşimiz bir sorun yaşıyor. Önce o sorulanları bir cevaplasın bakalım. Aracında yazılım dışında bir değişikliğe gitmişmi? Eğer sorunun yazılım kaynaklı olduğunu kesinlikle eminse, ve bu konuda Paşaoğlu gerekli yardımı yapmıyorsa o zaman konuşalım. Paşaoğlu telefon görüşmelerinde ne kadar gelirseniz gelin para talep etmeden yardımcı olacaklarını söylemişti bana. Neden yardımcı olmasınki?
belki onlarda neden kaynaklandıgını bılıyorlardır abı ondan hatanın yada sorunun kendılerınden oldugunu bıldıgı ıcın yardımcı olmamıs olabılırler

omurkadir

New member
oluşan durum ilginç olmazsa stoka dönüp servise gösterin. ben binlerce km paşaoğlu yazılımlı kullandım,tek sorun yaşadım o da bakımda kia servisin stok yazılımı yüklemesiydi. sonra gidip tekrar yüklettim paşaoğluna.

yalcin

New member
bende paşaoğlu ile çalıştım hala daha arıyorum telde hiç bıkmadan cevaplıyor sorularımı, yardımcı oluyor Bekir bey. bence ortada suçlu yada hatalı değil sadece iletişimsizlik var bu iletişimsizliği bir firmaya maletmek yanlış olur, ayrıca henüz 10binde olan bir aracın bahsettiğiniz sorunu vermiş olması ilginç gerçekten, detaylıda paylaşmadınız ki sorun yada araçtaki diğer modifikasyonu, sadece yazılım yaptırdım sonra yavaşladı araç deyince sorun yazılımcıda değilde sizde gibi geliyor kusura bakmayın. saygılar.

ErkanKASIM

New member
Yazılımı kime yaptırdıysan ona git kardeşim , sorununu o çözer biz yazılımcı değiliz, böyle olunca istemeden yazılımcıyıda kötülüyoruz.

dellobaltino

New member
bende paşaoğlu ile çalıştım hala daha arıyorum telde hiç bıkmadan cevaplıyor sorularımı, yardımcı oluyor Bekir bey. bence ortada suçlu yada hatalı değil sadece iletişimsizlik var bu iletişimsizliği bir firmaya maletmek yanlış olur, ayrıca henüz 10binde olan bir aracın bahsettiğiniz sorunu vermiş olması ilginç gerçekten, detaylıda paylaşmadınız ki sorun yada araçtaki diğer modifikasyonu, sadece yazılım yaptırdım sonra yavaşladı araç deyince sorun yazılımcıda değilde sizde gibi geliyor kusura bakmayın. saygılar.
Sizin belki şahsi diyalogunuz iyi olduğundan sizinle daha fazla ilgilenmiş olabilir ama para ödeyip hizmet alınan bir firmadan sorun çıktığında yardımcı olmasını beklemek her tüketicinin hakkı ve bunun için firma yetkilisiyle kişisel samimiyet olmak zorunda değil. Yani sizin sorularınızı dinleyen yardımcı olan bekir bey arkadaşa pek de öyle davranmamış! Bunu o firmaya maletmenin nesi yanlış? Yada o zaman kime maledeceğiz? Şimdi yazılım yaptırmadan önce sorunsuz kullanılan otomobil, yazılım yaptırdıktan sonra problem yaratınca sorun yazılımcıda değil de kullanıcıda oluyor öyle mi J Kusura bakmayın paşaoğluyla samimiyetiniz bizi ilgilendirmez ama firmayı savunmak adına enteresan yorumlarda bulunuyorsunuz.

yalcin

New member
üstad yanlış anlamada ben kimseyi savunmuyorum ve Paşaoğlu ile müşteri olmak dışında bir samimiyetim yok. hizmet aldığım ve memnun olduğum yeri elbette savunacağım fakat yine söylüyorum bahsi geçen yani konuyu açan arkadaş yazılımla ve diğer modifiye ile alakalı bir detay vermeden sorunun çözülmesi hakkında danışmış, böylece yazılım kötü pis kaka muhabbeti doğmuştur : ))
söylemek istediğim ikili ilişkilerde daha ılımlı olunursa karşılığı olan hizmette o derece kaliteli olur şimdi nerden biliyoruz bu arkadaş yazılımdan sonra sıkıntı yaşadı sonra hır-gür söz konusu firmayı arayıp bu nasıl yazılım arkadaş şöyle böyle suçladı belki adamları onlarda etki-tepki meselesi bu başından salmıştır.olamazmı olabilir. işin özü herşey saygıdan geçiyor. tekrar söylüyorum kimsenin taraftarı değilim, haklı kim dürüst kimse sadece ona selam veririm ve onunla çalışmak isterim mesela tekrar yazılım için Paşaoğlu ile çalışacağım.
saygılar.

Arkadaşlar yapılan bütün yorumları okudum. Öncelikle aracımda artı olarak bir yürürlükte modifiye olsaydı bunu belirtirdim. aracıma 2000 km de iken 4 çıkış egzos yapıldı (4düde çalışır) 4000 km de ise yazılım yapıldı. aracımı 7000 km ye kadar sorunsuz kullandım. Ancak git gide boğulma tıkanma hissettim aracımda. Bunu bi açıklamış olayım.

İkinci olarak yazılım yaptırdığım gün aslında Dr. Ecu da yaptıracaktım. 1 de randevumu aldım ama gittiğimde bir Polo GTI ile uğraştıklarını gördüm ve adamlar ne bi çay içermisin nede otur hocam hemen ilgileniyoruz gibi müşteri memnuniyeti sağlanacak sözler sarfettiler. 1 saat bekledikten sonra bilgisayarı bağlayıp bana "Bu araca yazılım yok 2013 modellere var" dediler bende sinirlenip paşaoğluna doğru gittim. Yapan arkadaşlarımda sorunsuz kullandıklarından içimde hiç şüphe oluşmadı. Orda "BEKİR" beyle konuşup o gün içinde yaptırdım. (2014 yazılım) Ve DYNO verileri almak istediğimi söyledim. Akşam üstü çıktığım için pazartesi ara ücretsiz çıkartalım dedi. Ancak o günden sonra hangi gün veripte aradıysam bugün dyno dolu yada dyno nun önünde bi araç var ön arka takımları söktük çıkartamayız gibi laflar söylendi. Ve ne bir randevu nede arayıp bu gün gel kardeşim halledelim gibi çaba sarf edilmedi. Bende üstelemedim. Kısacası burda kimse gelipte bana iyi sanamı kötü demesin.

Üçüncü olarak bugün maslakta arabayı bi baktık. Ve turbonun basıncının az olduğunu gördük (KENDİ YERİM DİYEBİLECEĞİM KADAR YAKIN BİR ABİMİZİN YERİNDE PAŞAOĞLU DEĞİL!!!) Pazartesiye bayraktar kia dan randevu aldık. Garantili araç olduğu için hiç bir şeyine dokunmadık. Serviste tamamen bakıcaz sıkıntısı neymiş. Ona göre bir işlem uygulanacak.

Benim amacım PAŞAOĞLU nu kötülemek değil tabikide. Ancak forumda çok denk geldim paşaoğlu böyle iyi şöyle iyi. Bu konuyu açmamın amacıda budur. Bu benim değil sizinde aracınız olabilirdi. Bu konuyu sizde açmış olarabilirdiniz böyle düşünüp yorumlar yazarsanız sevinirim. Ve benim başıma gelenlerde bazı yetkilelere gidip akıllarını başlarına alıp işlerini baştan sağma değil düzgünce arkasında durarak yapmalarını bi nebze bile olsa belirtmek.

Sonuç olarak ne oldu. Belki bu benim şansımaydı. Ama bugünden sonra ne PAŞAOĞLU'nu tavsiye ederim nede önünden geçerim. Başkaları yada siz kia ceed ailesi memnun olanlarınız vardır tabikide. Ama bir müşteri kaybettiler ve bu müşteri belkide onlara gelecek diğer müşterilerininde referansıydı ama artık değil.

SAYGILAR...

slhyldz

New member
Arkadaşım geçmiş olsun diyelim o zaman. Bundada vardır bir hayır. Giden paran olsun boşver.
Paşaoğlu Bekir beyi bende hiç tutmadım zaten. Paraya doymuş bir insan her halinden belli ediyor kendini. Anlattıklarınızada harfiyen inanıyorum. Esnaf değil belli ediyor kendini. Bende arayıp konuştuğumdaki çok nazik konuşan yumuşak ses tonlu bir insanımdır; banada benzer muamele yaptı telefonda. Sonra yine Berkan ın tavsiyesi ile Ecufasta yöneldim. Şeker gibi insanlardı. Oturduk muhabbet derken birde baktım yazılım işi tamam. Geçen aradım adam hemen meşgule atıp kendi aradı ve ilgilendi.
Esnaflık dediğin böyle olur.

Arkadaşlar yapılan bütün yorumları okudum. Öncelikle aracımda artı olarak bir yürürlükte modifiye olsaydı bunu belirtirdim. aracıma 2000 km de iken 4 çıkış egzos yapıldı (4düde çalışır) 4000 km de ise yazılım yapıldı. aracımı 7000 km ye kadar sorunsuz kullandım. Ancak git gide boğulma tıkanma hissettim aracımda. Bunu bi açıklamış olayım.

İkinci olarak yazılım yaptırdığım gün aslında Dr. Ecu da yaptıracaktım. 1 de randevumu aldım ama gittiğimde bir Polo GTI ile uğraştıklarını gördüm ve adamlar ne bi çay içermisin nede otur hocam hemen ilgileniyoruz gibi müşteri memnuniyeti sağlanacak sözler sarfettiler. 1 saat bekledikten sonra bilgisayarı bağlayıp bana "Bu araca yazılım yok 2013 modellere var" dediler bende sinirlenip paşaoğluna doğru gittim. Yapan arkadaşlarımda sorunsuz kullandıklarından içimde hiç şüphe oluşmadı. Orda "BEKİR" beyle konuşup o gün içinde yaptırdım. (2014 yazılım) Ve DYNO verileri almak istediğimi söyledim. Akşam üstü çıktığım için pazartesi ara ücretsiz çıkartalım dedi. Ancak o günden sonra hangi gün veripte aradıysam bugün dyno dolu yada dyno nun önünde bi araç var ön arka takımları söktük çıkartamayız gibi laflar söylendi. Ve ne bir randevu nede arayıp bu gün gel kardeşim halledelim gibi çaba sarf edilmedi. Bende üstelemedim. Kısacası burda kimse gelipte bana iyi sanamı kötü demesin.

Üçüncü olarak bugün maslakta arabayı bi baktık. Ve turbonun basıncının az olduğunu gördük (KENDİ YERİM DİYEBİLECEĞİM KADAR YAKIN BİR ABİMİZİN YERİNDE PAŞAOĞLU DEĞİL!!!) Pazartesiye bayraktar kia dan randevu aldık. Garantili araç olduğu için hiç bir şeyine dokunmadık. Serviste tamamen bakıcaz sıkıntısı neymiş. Ona göre bir işlem uygulanacak.

Benim amacım PAŞAOĞLU nu kötülemek değil tabikide. Ancak forumda çok denk geldim paşaoğlu böyle iyi şöyle iyi. Bu konuyu açmamın amacıda budur. Bu benim değil sizinde aracınız olabilirdi. Bu konuyu sizde açmış olarabilirdiniz böyle düşünüp yorumlar yazarsanız sevinirim. Ve benim başıma gelenlerde bazı yetkilelere gidip akıllarını başlarına alıp işlerini baştan sağma değil düzgünce arkasında durarak yapmalarını bi nebze bile olsa belirtmek.

Sonuç olarak ne oldu. Belki bu benim şansımaydı. Ama bugünden sonra ne PAŞAOĞLU'nu tavsiye ederim nede önünden geçerim. Başkaları yada siz kia ceed ailesi memnun olanlarınız vardır tabikide. Ama bir müşteri kaybettiler ve bu müşteri belkide onlara gelecek diğer müşterilerininde referansıydı ama artık değil.

SAYGILAR...

Teşekkür ederim aynen öyle giden paramız olsun Allaha şükür başımıza daha büyüğü gelmedi. Zaten Bundan sonra gidersem eğer tek adres EcuFast olucaktır.

ErkanKASIM

New member
Teşekkür ederim aynen öyle giden paramız olsun Allaha şükür başımıza daha büyüğü gelmedi. Zaten Bundan sonra gidersem eğer tek adres EcuFast olucaktır.
Nasıl yani şimdi aracın paşaoğlu tarafından yazılım yapıldıktan sonra sorun yaşadı ve bu sorunu paşaoğlu çözmüyormu, ne zannediyor bunlar kendilerini başbakan yiğenimi , bizim selçuğa denk gelmemişler onlar , yemin ediyorum dükkanı başına geçirirler

Nasıl yani şimdi aracın paşaoğlu tarafından yazılım yapıldıktan sonra sorun yaşadı ve bu sorunu paşaoğlu çözmüyormu, ne zannediyor bunlar kendilerini başbakan yiğenimi , bizim selçuğa denk gelmemişler onlar , yemin ediyorum dükkanı başına geçirirler
Yok hocam yaptırtmasını biliriz ancak ben gidipte aracımı artık oraya emanet etmem.

Berkan

New member
ne paşaoğlu bekir, dr. ozgün yada ecufastten alper abi xxx firmadandan herhangibi biri bu işi biri yapıyorsa hepsi yapar yapamassa yazılımı cıkmamıstır yada yeni cıkan bir marka için yazılımı biri 1hafta önce digeri 1hafta sonra yapar sonucta yapılan işlen atla deve değil.

keşke kızgınlıgına yenik düşüp direk gidip yaptırmak yerine araştırsaydın. sonucta ticaret yapıyor, yazılım yaplsaydı neden yapmasınki senin tipini sevmediginden yapmamazlık gibi durum zaten olmaz onlarda. kimsenin günahını almıyım ama sana uygun olmayan bişey yapıldıysa muhtemelen sorunlar baş gösterebilir

ayrıca meraktan soruyorm ssagdan cıkan orjinal egzoz ile soldan verdigin kısmı nasıl bağladın araya ek boru kaynatarakmı yoksa direk ikili sekilde ayrılan yepyeni borumu

Artık geçti gitti bakalım neler çıkacak.

T boru aparatı tarzında bir aparatla 2 ye böldük.

slhyldz

New member
Bekir aga bilgisayar muhendisiymisya, ecunun yapmadiginida ondan yapmistir. Sifir karti ver bastan asagi yazayim diyordu bana
:)

metin

New member
Arkadaşlar o işte bir yanlışlık vardır insanları tanımadan atıp tutmayın paşaoğlu öyle biri değil 8 tane araç yazdırdım ben hepte işlerinin arkasında oldular.

İphone 5s

Berkan

New member
Artık geçti gitti bakalım neler çıkacak.

T boru aparatı tarzında bir aparatla 2 ye böldük.
ufak ihtimal olsada
o boruyuda bir kontrol ettir sagında solunda baglantıda kaynakta catlak vs varmı biyernde kacak varsa oda sorun cıkartır

Batum

New member
@Cihad Karoğlu hakkınızda hayırlsı olsun dediğim gibi bence basit birşey basınç kaybı v.s olabilir.
önceki aracıma yazılım yaptıracağımda ilk düşündüğüm yerdi bahsedilen fakat uyuşamadık..!
sonrasında powershop bayçu abi ile bir arkadaş tanıştırdı kendisi bence gerçekten uzman birisi ve orda aracıma yazılımı yaptırmıştım.
tekrar yaptırcak olsam ecufast özgür bey yazılımı denemek lazım iyi olduğu söyleniyor.