By_Cesar
Active member
Usta ne yaptın sen ya ben 220 km yapıorum 50 tl'ye aynı araclaBenim consept plus otomatik olcuyorum ama 100 tl ye en baba 190 km yaptim bu araba cok yakiyaaa ::(,
iPhone 'den gönderildi.
Usta ne yaptın sen ya ben 220 km yapıorum 50 tl'ye aynı araclaBenim consept plus otomatik olcuyorum ama 100 tl ye en baba 190 km yaptim bu araba cok yakiyaaa ::(,
Usta ne yaptın sen ya ben 220 km yapıorum 50 tl'ye aynı aracla
iPhone 'den gönderildi.![]()
Aracınız düz mü , otomatik mi? Bir de güzergâh olarak nasıl bir yolda kullanıyorsunuz?arkadaşlar yemin ederim dediğiniz bu değerlere çok şaşırdım nasıl kullanıyonuz anlamadım inanın ben 1 depo ile en kötü 900km yapıyorum eski kasa ceed 2012 motion var bende sizler en iyisi araçlarınızı bir baktırın
Bizim bahsettiğimiz rakamlar otomatik vitesler için geçerli.aracım manual sehir içi sehir dışı karışık kullanıyom hatta sadece sehir dışında kullanırsam 1000 km gittiğim oldu
200 km fark demek bu... Vay be..Ikiside var yeni ceed at mt manuelle 60 lira mazotla istanbuldan balikesire gittim at ile Orhangazi'de mazot aldim 60 tl üstüne
sabır ve zaman herşeyin ilacı..
Kardeş yaşadığım yer küçük bir ilçe istanbul ankara izmir gibi trafiği olan bir yer değil ışık yok rampa az.Valla yakıtı lukoilden alıyorum çoğu zaman 50 tlilik 160-170 km de deponun ışığı yanıyo ben 200 220 km arası gidiyorum dahada zorlamıyorum yolda kalmamak adına. Aracımda chip filan yok ama bu aralar soguklar arttığından tüketim biraz arttı onada yapıcak bişi yokYaw nasil arkadas ben isiklarda stop ediyorum kalkislarda resmen korna selektor yiyorum cok yakmasin diye bayir asagi ayagimi cekip 0 yaktiriyorum soguk havalarda zorlamiyorum zaten stop ederken bekliyorum daha napim arkadas hala sehir ici 8.5 ortalama. Gram dusmuyor. Sen napiyorsun da 50 liraya 220 km yol yapiyorsun arkadas chip mi yaptin ne yaptiysa aynisini yapalim bu ne yaw biktim arabadan...
arkadaşlar yemin ederim dediğiniz bu değerlere çok şaşırdım nasıl kullanıyonuz anlamadım inanın ben 1 depo ile en kötü 900km yapıyorum eski kasa ceed 2012 motion var bende sizler en iyisi araçlarınızı bir baktırın