Viraj aydınlatma problemi ve sinyal kolu sesi.

volvox

New member
Arkadaşlar herkese iyi günler. 2 sorum olacak sizlere yardımlarınızı bekliyorum. 2013 Cee'd 1.6 Concept
1. Sağ virajların hepsinde sağ yardımcı sis farı yanıyor ancak sol dönüşlerde hiç bir şekilde sol sis yanmıyor. aynı şekilde geri gelirken ters köşede tam sağ yapıyorum yine sol yanmıyor. manuel olarak sisleri yaktığımda ikisi birden yanıyor. sorunu anlamış değilim.

2. Sağa veya sola tam sinyal verdiğimde direksiyonu çevirdiğimde çeyrek turda bir tıkırtı sesi geliyor. 90 larda flash ım vardı oda aynı sesi çıkarıyordu. acaba normal mi bu durum?

şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

akrepkral86

New member
Bence servise bir göstermende fayda var viraj farı için kanımca bir temassızlık olabilir yinede bilemiyorum

turkeril

New member
Sol viraj farınız yanmış. Sis ve viraj farı farklı, viraj farları ana far grubunun içinde, sislerde değil.

volvox

New member
Dikkat etmemiştim . Bugün bakar cevap veririm sizlere. Ancak sinyal kolundaki ses te yardimci olursanız iyi olur. Dün ceed in test videolarını izledim sanki ordada sinyal verip direksiyon çevirince çıt çıt diye ses duydum ama emin değilim .

volvox

New member
Evet lamba patlamış değiştirdim oldu. Bu kez de sağ yanmadı komedi bir durum.

akrepkral86

New member
Ceedlerde viraj ampülleri çok çabuk patlıyor bu ceedlerde kronik sorun herhalde benimde zırt pırt patlıyor:(

rayen

Super Moderator
i 30'u alalı tam 1 yıl oldu. Hiç bir ampulde patlama çatlama yok. ;) :D