Aman hemen kotule ceed i...Premiumlarda var ama sadece paralel park.
Abi daha kore arabayi uretmedi, celik motora kadar gitme daha.. Bekle bir araba uretilsin...![]()
![]()
Ben ne kötülücem Ya!.. Var mı dikey park? Var mı dct? Çelik Motorun abileri gereğini yapıyor zaten. Bana hacet yok.![]()
![]()
![]()
Sırf koltuk rengi için İ 30 derdim.[MENTION=214]rayen[/MENTION] abim sormak istediğim bir soru var. şu ana kadar ki düşüncelerine ve ceed geçmişine dayanarak; ceed in de makyajlı kasası ve yeni motorunun gelmiş olduğunu varsayarak (tamamen şu anki düşüncene göre), ceed mi derdin yoksa İ30 mu?
Çok teşekkür ederim abi. bi fikrimiz olsun dedim arac değiştirirsekSırf koltuk rengi için İ 30 derdim.
Tabi bir de 2. el durumu için. Servis durumunu şuan bilmiyorum ama olumlu yazılanlar doğruysa, yine i 30 derim.
Özetle, araçlar neredeyse birebir aynı olmasına rağmen, algı olarak İ 30 bir tık önde.
Koltuk rengi bej.. Ceed sadece kahverengi alınınca bej alınıyor, Rasim abim koyu renk iç döşeme sevmiyor..Çok teşekkür ederim abi. bi fikrimiz olsun dedim arac değiştirirsekyalnız şu koltuk rengini de merak ettim valla
![]()
rasim abimde benim gibi.. Ben döşemeler siyah olunca araç içinde boğulur gibi oluyorum... Bej olunca araç içi zengin ve ferah görünüyor gibiKoltuk rengi bej.. Ceed sadece kahverengi alınınca bej alınıyor, Rasim abim koyu renk iç döşeme sevmiyor..![]()