zerogravity
New member
Liste;
1) Berkay / Civic kuzeni
2) Berkay / siyahhhhhh( yapıldı )
3)Ömür / Beyaz
4)Ömürün arkadaşı
) /
5) Birkan / Siyah
6) Hamdi (Haykol) / Siyah
7)se7en/ beyaz
8)Berkay / bir yakınının
9) Yasin / Yucan
Arkadaslar selam;
Bildiginiz üzere aracımın boya bakımı ve korumalarını kendim yapmaktayım.Forumumuzdan birçok arkadasimizinda yaz sezonunda boya solmasi , uv ışınlarına karsı araçlarını koruma altına alacağını düşünüyorum.
Malum uygulama merkezlerinde 200-300 tl gibi fiyatlarla boya koruma yapılmakta, benimde hazır bu isler elimden geliyorken hem ben hobimden keyif alırken hem siz dostlarda bundan faydalanın istedim.
Uygulama yaptıgım ürünler tamamen profesyonel olup aşağıda listesi tek tek verilmiştir. Mekanım olmadıgından sizleri davet edebileceğim yer olmadıgından eve servis yapabileceğim
buda ayrı bir kalite katacaktır herhalde ?
Araçlarınıza dilediğiniz yerde hafta ici aksam hafta sonu öğleden sonra randevulasarak işlemi yapabilirim. Yalnız yanımda getireceğim ekipman için sizden piriz yardımı almak durumundayim (30mt uzatma kablosu için) , aracınızın yıkanmasında isterseniz (40mt hortumum var) evinizin musluğunu kullanmak durumundayim
veya siz aracı yıkatip getirirsiniz ben direkt uygulamaya gecerim.
Uygulama yaklaşık 3-3.5 saat sürdüğünden yalap şap bı işlem değildir.
Kullandığım ürünler ;
Dewalt polisaj makinesi
3m , meguiars sünger ve yün pedler
Meguiars boya bakım ürünleri
Kil
İZopropil alkol
Microfiber bezler
Bakım sıralaması;
Aracınızın boya ve vernik durumu kontrol edilecek.
1) Gerekiyorsa İPA ile silinecek
2) KİL ile aracın vernigindeki yabancı maddeler temizlenecek.
3) Çizik durumuna göre meguiars ürünlerinden hangisinin kullanılacağına karar verilecek.
4) Çizikler giderildikten sonra İPA ile tekrar silinecek.
5) Glaze uygulanacak
6) wax uygulanacak
7) detailer uygulanacak (wax , uv koruma ve su kaydiricilik için)
Sonra keyifle aracınıza bineceksiniz.
Tüm bu işlemler için 100tl gibi cüzzi bir ücret talep etmekteyim.
Tel: 0533 928 37 09
Not 1: dilerseniz araçlarınızı liste tutarak sizlere boya korumanın yenileme vakti geldigini hatirlatabilirim.
Not2: site yönetiminin izniyle başlık açılmıştır.
1) Berkay / Civic kuzeni
2) Berkay / siyahhhhhh( yapıldı )
3)Ömür / Beyaz
4)Ömürün arkadaşı
5) Birkan / Siyah
6) Hamdi (Haykol) / Siyah
7)se7en/ beyaz
8)Berkay / bir yakınının
9) Yasin / Yucan
Arkadaslar selam;
Bildiginiz üzere aracımın boya bakımı ve korumalarını kendim yapmaktayım.Forumumuzdan birçok arkadasimizinda yaz sezonunda boya solmasi , uv ışınlarına karsı araçlarını koruma altına alacağını düşünüyorum.
Malum uygulama merkezlerinde 200-300 tl gibi fiyatlarla boya koruma yapılmakta, benimde hazır bu isler elimden geliyorken hem ben hobimden keyif alırken hem siz dostlarda bundan faydalanın istedim.
Uygulama yaptıgım ürünler tamamen profesyonel olup aşağıda listesi tek tek verilmiştir. Mekanım olmadıgından sizleri davet edebileceğim yer olmadıgından eve servis yapabileceğim
Araçlarınıza dilediğiniz yerde hafta ici aksam hafta sonu öğleden sonra randevulasarak işlemi yapabilirim. Yalnız yanımda getireceğim ekipman için sizden piriz yardımı almak durumundayim (30mt uzatma kablosu için) , aracınızın yıkanmasında isterseniz (40mt hortumum var) evinizin musluğunu kullanmak durumundayim
Uygulama yaklaşık 3-3.5 saat sürdüğünden yalap şap bı işlem değildir.
Kullandığım ürünler ;
Dewalt polisaj makinesi
3m , meguiars sünger ve yün pedler
Meguiars boya bakım ürünleri
Kil
İZopropil alkol
Microfiber bezler
Bakım sıralaması;
Aracınızın boya ve vernik durumu kontrol edilecek.
1) Gerekiyorsa İPA ile silinecek
2) KİL ile aracın vernigindeki yabancı maddeler temizlenecek.
3) Çizik durumuna göre meguiars ürünlerinden hangisinin kullanılacağına karar verilecek.
4) Çizikler giderildikten sonra İPA ile tekrar silinecek.
5) Glaze uygulanacak
6) wax uygulanacak
7) detailer uygulanacak (wax , uv koruma ve su kaydiricilik için)
Sonra keyifle aracınıza bineceksiniz.
Tüm bu işlemler için 100tl gibi cüzzi bir ücret talep etmekteyim.
Tel: 0533 928 37 09
Not 1: dilerseniz araçlarınızı liste tutarak sizlere boya korumanın yenileme vakti geldigini hatirlatabilirim.
Not2: site yönetiminin izniyle başlık açılmıştır.