Turbo Arızası

Zahara

New member
Arkadaşlar Merhaba,
Mart ayından beri 2011 Model Dizel Cee'd Motion Sahibiyim. Aracımı 61000 Km. de aldım gayet memnunum. İlk aracım ve motor kısmında herhangi bir parçadan bi haberim. Aracımda turbo devreye girmiyormuş bu noktadan bende şüphelenmiştim, gaz köklendiğinde bile araçta ekstra bir hızlanma söz konusu olmuyordu. Sanayide güvendiğim ustama ki bu usta aynı zamanda aracı bana aldıran kişi teslim ettim. Turbo Şarj entegresi sanırım bunda arıza olduğunu şimdi aracın 2. viteste bile pati çektiğini hatta daha önce araç kullanmamışım diyeceğimi söyledi kısmet olursa aracımı bugün teslim alacağım. Bu parçanın orjinalinin fiyatı böyle bir işlemin ne kadar tutacağı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var ise bilgi paylaşımı yapabilirler mi ? Çok makbule geçer. Saygılarımla
Not: Umarım başlığı yanlış yere açmamışımdır.

xanadu73

New member
Servise sordum, turboların sıfırları 1500 TL'den başlıyormuş. Tamiri-revizyonu hasara göre 250 TL'den başlayıp 800 TL'ye kadar çıkabiliyormuş.

Berkan

New member
servis yerine gidin turbocu bir iki dükkana gidip icini bastan asagı yenileyerek 500 600 e cıkabilirisiniz dükkan ismide ogrenirim isterseniz. yanlız turbosu calısmayan arabayı fark etmemek cok basit olur yerinden kalkmaz gücü yarı yarıya düser nerdeyse hızlanmak bilmez gaza tepki vermez vermez

Zahara

New member
Araç hızlanmıyor du aynen öyle. Ustam Turbo Şarj entegresi değiştiğini söyledi akşam aracıma kavuşacağım inşallah test edip fark hakkında bilgi veririm. Dost işi 400 tl tuttuğunu söyledi. Ümraniye oto sanayi de yapıldı.

Zahara

New member
Aracımı dün teslim aldım ve sadece şunu söylemek istiyorum. Ben daha önce ceed kullanmamışım. :cool: