Anlasilan sizinde oguslarla ilgili skntiniz var. Size ne gibi bisey yasattilar?Hiç şaşırmadım açıkçası yaşadıklarına, ben oğuşlar ile ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Bu konuda karambole gitmesini istemem.
Sizinkide şanssızlıkmış..Sorunsuzluğu ile bilinen bir araçtır aslında Ceedler..Benim de 2011 ceed'de torpido kabarması problemi oluştu Batman'daki servis duyarsız davranarak biraz daha belirginleşsin resmini çeker yollarız dediler birkaç kez gittim torpido iyice şişti ama netice yok, sonunda izne geldiğimde samsun'daki servise gittim ertesi gün torpido geldi 3 gün sonrasına randevu verdiler ama randevu verdikleri gün aracı sattım, artık alan arkadaş taktıracak..Ayrıca severek kullandığım daha 1-2 yaşındaki aracımdan birçok arızayla karşılaşmaktan dolayı soğudum,yaşadığım problemleri şöyle sıralayacak olursak: 1-vites değişim göstergesi sensörü değişti 2- sağ ön kapı kilidi değişti 3- Deri vites topuzu değişti 4- Debriyaj merkezi değişti 5- Şanzıman tam 3 kez söküldü dişliler senkromeçler vs.. ne varsa değişti 6- komple ön konsol (Torpido) yenisi servise geldi değişecek. 7- Anahtar açma tuşu üzerindeki lastiği yırtıldı krom düğmesinin kaplaması soyuldu 8- bagaj amortisörleri de kaldırmıyor ama değişmediler... yani bu kadar sorunu 2005 model megane da bile yaşamamıştım ama herşeye rağmen yinede yol tutuşu ve sağlamlığından çok memnun kaldım belkide tüm problemler bana denk geldi biraz pimpirikli olduğum için heralde)
Rasim hocam bu torpidoya sizce değişim mi yaparlar yoksa düzeltme/tamir yoluna mı giderler?Evet. Değişim yapılıyor.
Merhabalar.. benim aracımın torpidosunda da cama yakın kısımlarda küçük açılmalar vardı servis farketti ve değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Bunu kendilerinin söyleyip hemen sipariş vererek değiştirmeleri hoşuma gitse de herkese aynı duyarlılığı gösteriyorlarmı bilemiyorumçünkü başka bir konuda beni mağdur ettiklerinden telafisi olarak yapmış da olabilirler. Herneyse torpidom değişti yepyeni gözüküyor ama dün farkettim yeni torpidonun rengiyle ön kapıların döşemeleri sanki farklı renkteler, ya da daha önce de böyleydi bilemiyorum, böyle bişey olabilir mi
![]()