berkan1981
New member
Yarin itibariyle yillik izinimi kullanmaya başlıyorum Balıkesir erdek yolculugum basliyor herkeze hayirli ramazanlar
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
sabır ve zaman herşeyin ilacıdır !!!
Yıl boyunca Afedersiniz eşşek gibi çalışıyoruz. 1 hafta izin alacağımız zaman gözümüzün içine bakıyorlar. Fazla bir şey istiyoruz sanki
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekarlik sultanlik Serkan beyHer zaman öyle değil miydi? Köle Sebastian muamelesi yapmayan hiçbir işverene denk gelmedim.Hatta son 6 sene bölge müdürlüğünde bile herşey iş kanununa uygunken izin konusunda garip triplere giren uzmanımız vardı ama hiçbir zaman bu konuda taviz vermedim çünkü yasal hakkım konusunda çok takıntılıydım.Bekar olmanın ve satış rakamlarımın iyi olması sebebiyle gözüm karaydı.Uzmanımız sonra çıkın derdi inadına bölge müdürüne gidip izin kağıdı imzalatır benim istediğim zaman iznimi kullanırdım![]()
Yok Metin bey şaka bir yana 5 yıllık evliyimBekarlik sultanlik Serkan bey
Hem evli hem de borçlu olunca atar gider yapamıyoruz. Zaten ben de atarli biri degilimYok Metin bey şaka bir yana 5 yıllık evliyimAma bekarken insanın daha gözü kara oluyor sanırım.Neticede işinizin hakkını verdikten sonra hakkınızı ararken korkmuyorsunuz.
Sakin yapıda olabilmek gerçekten çok güzel bir meziyet.Evlendikten sonra bakıyorumda borç kelimesinin geçmediği hiçbir ay hiçbir yıl olmadı olmayacakta sanırım.Hem evli hem de borçlu olunca atar gider yapamıyoruz. Zaten ben de atarli biri degilim
Donerken video cekimi yapicam abicimberkan abi. hayırlı yolculuklar abim. Yolculuk fotolarını yakıt tuketim değerlerini beklıyoruz![]()