rayen
Super Moderator
28 Mart 2013 tarihinde uyguladığım CabinCare'nin uygulama sonrası test işlemini 2 gün sonra yaptım.
Uygulamayı yaparken dikkat ettiğim en önemli nokta, ürünü mümkün olduğu kadar az kullanmaktı.
Uygulama arka koltuklar, yolcu koltuğu ve sürücü koltuğunun sadece oturma kısmına yapıldı. Koltuk başlıkları uygulamaya dahil edilmedi. İlk başlanılan arka koltuğa fazla miktarda, diğerlerine daha az miktarda ürün kullanıldı. Koruma açısından aralarında önemli bir fark gözlemlenmedi.
- Toplam olarak 200 ml ürün kullanıldı.
- Su testi yapıldı.
- Vişne suyu testi yapıldı.
Her iki testte de yüzey kolayca temizlendi.
Sonuç olarak, ürünü az kullanarak 2 araç çıkarmak mümkün. Ortalama bir araç için 250 ml yeterli olacaktır.
Yine Nasiol'un düzenlediği yarışmaya katıldım. Şansım ne olur acaba?

Nasiol CabinCare - YouTube
Uygulamayı yaparken dikkat ettiğim en önemli nokta, ürünü mümkün olduğu kadar az kullanmaktı.
Uygulama arka koltuklar, yolcu koltuğu ve sürücü koltuğunun sadece oturma kısmına yapıldı. Koltuk başlıkları uygulamaya dahil edilmedi. İlk başlanılan arka koltuğa fazla miktarda, diğerlerine daha az miktarda ürün kullanıldı. Koruma açısından aralarında önemli bir fark gözlemlenmedi.
- Toplam olarak 200 ml ürün kullanıldı.
- Su testi yapıldı.
- Vişne suyu testi yapıldı.
Her iki testte de yüzey kolayca temizlendi.
Sonuç olarak, ürünü az kullanarak 2 araç çıkarmak mümkün. Ortalama bir araç için 250 ml yeterli olacaktır.
Yine Nasiol'un düzenlediği yarışmaya katıldım. Şansım ne olur acaba?
Nasiol CabinCare - YouTube