sis farı nikelajında atma

Berkan

New member

ERGE

New member
Yok zaten o kadar detaya girmeyi düşünmüyorum sadece sis farı nikelajları ve belki panjurdaki nikelajları plastdip yapan birisini bulursam yaptıracağım.Jant,lastik ve yay derken yapacak birşey kalmadı zaten;)
Jant lastik yay.içim gidiyo zaten. Tahrik etmeyin abi adamı ya hanım boşayacak sonra beni;)

Herakles

New member
Arkadaşlar aracı piano black kaplattım konuyu dış tasarım bölümüne açtım

Serkan OĞUZ

New member
Jant lastik yay.içim gidiyo zaten. Tahrik etmeyin abi adamı ya hanım boşayacak sonra beni;)
Çok ahım şahım iddialı bir araç olmayacak belki ama hersey bittikten sonra güzel birkaç resim paylaşacağım:)Aile aracı olarak kullanacağım için bazı detaylardan ödün vermek zorundayım çünkü en başta sıkıntı olursa maddi manevi en başta ben etkileneceğim yoksa hanım anlamadığı için pek ses etmiyor karışmaz bu tarz şeylere hatta sağolsun içinde kalmasın hiçbirşey diyor.Biraz şanslıyım sanırım bu konuda:p Jant lastik konusunda birşey diyemem ancak yaptıklarımın içinde yay kadar parasını sonuna kadar hakeden bir ürün olmadı.Yay sonrası stock Jantlar lastik bile yeterli oluyor.Yay işin içine girmedikçe jant kendini gösteremiyor.

EmreTasan

New member
Ekli dosyayı görüntüle 1197arkadaşlar resimde görüldüğü üzere sis farı nikelajında atmalar oldu. Tahmin ediyorum ki garanti kapsamında değişecek. göstermedim servisine. Kullanıcı hatası derlerse kafa göz dalmamak için:D . danışmak istedim sizlere. Aranızda böyle birşey başına gelen var mı?
Eğer buna da kullanıcı hatası derlerse söylenecek birşey yok.... Servise bir gösterin... farklı bir uygulama yapmak sizin insiyatifinizde...

ERGE

New member
Eğer buna da kullanıcı hatası derlerse söylenecek birşey yok.... Servise bir gösterin... farklı bir uygulama yapmak sizin insiyatifinizde...
Öyle birşeye önce niyetlendiler sonra baktılar pislik yapıcam geri vites yaptılar sonra. Sonuç olarak kuzu kuzu değiştirdiler Emre abi...

Serkan OĞUZ

New member
Sonunda fırsat buldum ve sis çerçeveleri değişti. Tampon sökülünce acaba değişmesemiydim dedim tabi:) İşte fotolarEkli dosyayı görüntüle 1391Ekli dosyayı görüntüle 1392
Tampon çok kolay sökülüyor ama insan çok değer verince o halini görünce keşke sökülmeseydi diyor.Ustaya nasıl kaliteli mi diye sordum inan birçok araçtan daha kaliteli ve detayları çok güzel avrupa araçtan hiçbir farkı yok dedi.Garantiye sokman iyi olmuş.Ben 2000'lik su zımparası ile güzel bir şekilde zımpara yaptım sonrasında zemin boyanacak hale gelince parlak siyah ile boyadım ve bu işlemi 3 kat yaparak hallettim sonuç güzel oldu.Bir daha sıkıntı yaşarsan siyah yap geç.Siyah yapmanın tek dezavantajı sisler arasında kalan parçanında bir şekilde piano black yapılması lazım çünkü panjur piano sisler desen aynı ama arada kalan kısım mat olduğu için onunda bir şekilde yapılması şart oluyor.

EmreTasan

New member
Ya arkadaş dün gece yine sislerin yanıyor diye polis durdurdu!!!!! Anlatıncaya kadar imanım gevredi.

Berkan

New member
Ya arkadaş dün gece yine sislerin yanıyor diye polis durdurdu!!!!! Anlatıncaya kadar imanım gevredi.
Gündüzleri concept donanım olup led olmadıgı için sis farlarınn icindeki gündüz farı tek basına yanıyor polis böyle anlamsız anlamsız bakıp anlayana kadar geçmiş oluyormda hep tırsıyorum bende : )

EmreTasan

New member
;) hehee..Sisler mi yanıyordu buz küpleri mi abi?
Buz küpleri yanıyordu abicim ya... Farları kapatıyorum hala yanıyor adam olmadı diyor. sis farı değil diyorum, sisleri yakıyorum... Polisin söylediği KİA böyle araç mı yapmış?

EmreTasan

New member
Gündüzleri concept donanım olup led olmadıgı için sis farlarınn icindeki gündüz farı tek basına yanıyor polis böyle anlamsız anlamsız bakıp anlayana kadar geçmiş oluyormda hep tırsıyorum bende : )
Abicim ne olacak bilmiyorum. Bugün yırttın yarın ne olacak????

Berkan

New member
Abicim ne olacak bilmiyorum. Bugün yırttın yarın ne olacak????
orjinal katalog taşı abi araçta çok işe yarıyor yada yine kiadan antetli üstüne aracın sagı solu oynama vs değil orjinali busekildedir diye yazı alırsan oda gayet etkili

EmreTasan

New member
orjinal katalog taşı abi araçta çok işe yarıyor yada yine kiadan antetli üstüne aracın sagı solu oynama vs değil orjinali busekildedir diye yazı alırsan oda gayet etkili
yapacak bir şey yok. yazıyı alacağız yanımızda taşıyacağız....

ERGE

New member
Keşke benimde buz küpü gündüzlerim olsa da bende polislerle uğraşsam:eek: Ama yok işte

c@n

Super Moderator
Valla saka gibi... Bu viraj donus farlari icin sisleri kullaniyordu Bravo, bu ozelligi yuzunden ceza yiyeni biliyorum ben...:)

TeamPASAOGLU