Silecek değişimi

akrepkral86

New member
Arkadaşlar benim aracın silecekleri değiştirilmesi gerekiyor servise sordum 155tl dedi özel servise sordum 60tl dedi arada çok fark var sizce güvenip özel servise değiştirteyim mi çünkü yetkili servis çok yüksek fiyat çıkardı Çelik motor'un belirlediği fiyatlarmış bunlar yani alt tarafı silecek süpürgesi değişecek acil cevap lütfen:confused:

ozburan

New member
Hocam Bence ozel serviste yaptir silecege 155 lira verilmez ya

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan

New member
tamamen servisin kucağa alma çabası

aynı hatayı i30da yaptım bakımda silecekde degisin dedim.faturada 170 180 küsürlira görünce yüregime inmişti :).bidaha gittim benzinciden aldım sag sol 10-10=20 TL ye muz tipi olanlardan mis gibide siliyodu.(kac cm oldugnu tutturmak yada bilmek lazım kısa yada uzun kalırsa birbrine çarpıyo yada sildigi alan daralır )

tavsiyem büyük benzincilere önce git, yok istemem onu dersen özel iyidir aynı zımbırtıyı takıcak nasılsa. hadi diyelim daha dandik 2takım aldın yine hertürlü ucuza gelmiş oluyorsun.benzinciden alırsanki kısmını solemiyorum bile :)

06meto06

New member
Arkadaşlar benim aracın silecekleri değiştirilmesi gerekiyor servise sordum 155tl dedi özel servise sordum 60tl dedi arada çok fark var sizce güvenip özel servise değiştirteyim mi çünkü yetkili servis çok yüksek fiyat çıkardı Çelik motor'un belirlediği fiyatlarmış bunlar yani alt tarafı silecek süpürgesi değişecek acil cevap lütfen:confused:
10-15 TL ye muz silecekler var. altak gitsin çagatay enkötü 1sene gidiyor. seneye yenisini takarsın.

06meto06

New member
10-15 TL ye muz silecekler var. altak gitsin çagatay enkötü 1sene gidiyor. seneye yenisini takarsın.

akrepkral86

New member
Tşk arkadaşlar yorumlarınız için özel'de 50 tl'ye taktırdım

rayen

Super Moderator
Ben de bir öneride bulunayım. Silbak marka silecek bizim araçlara sorunsuz uyuyor. Ben memlekette değiştirdim sağ sol silecek, bir de arka silecek lastiğine toplam 20 TI ödedim.

rayen

Super Moderator
Nasıl olsa bir daha değiştireceksin. :D
Not al, belki işine yarar. :D

gorkemsin

New member
Abi ben sana sormaya devam ediyorum...benim arabada 1,5 yıl oldu 2 kış geçirdi. Silecekler artık iz yapmaya başladı...değiştirme zamanı geldi bende napsam diyordum..sen yetiştin yine...yazdım Google da silbak. ama bunlar değişik boylarda 32 inç bilmem kaç inç yazıyor işte....yani nasıl almak lazım...

rayen

Super Moderator
Senin arac yeni ceed mi? eski mi? bilemediğim için sileceklerin ölçüsünü cm olarak al. Cm'yi inç'e çevir, siparişi ver. Ama en sağlamı silbak silecek satan bir yer bul adamlara taktır. :D

rayen

Super Moderator
Ahanda buldum, aşağıdaki linkte ölçüler var. Artık sileceklerin ölçüsünü de aracın üzerinde alırsın. Ölçü alırken silecekleri dümdüz yapmayı unutma. :)
Silbak Wiper Blades And Arms

gorkemsin

New member
Ahanda buldum, aşağıdaki linkte ölçüler var. Artık sileceklerin ölçüsünü de aracın üzerinde alırsın. Ölçü alırken silecekleri dümdüz yapmayı unutma. :)
Silbak Wiper Blades And Arms
bende aynı sayfadan bakmıştım.. yarın ölçü alıp sonra nereden alabileceğimi araştırayım. takmayı beceremezsem birine taktırırım ki sanmıyorum zor olduğunu...tekrar tşk.

Tesla

New member
Bu silbak çok güvenilir bir firma. Türkiye'de üretim yapıyorlar. Çin malları gibi dandik değil ürünleri. hepsiburadadan aldığım silbakta geçme kilidinin biri çıkmamıştı, iade etmiştim. Silbak'a mail attım 1 çift sileceği ücretsiz göndermişlerdi. O günden beri sürekli silbak kullandım. Ancak ceed'lere uygun mu bilemiyorum. Önceki araçlarım peugeot'tu ve universal kitler uyuyordu.

rayen

Super Moderator
Uygun, ben kullanıyorum.

bmx

New member
Silecekleri keşke yaz geçtikten sonra değiştirseydin.yazın yine kalitesi bozulacak