ceronimo1978
New member
Arkadaslar faceden takip edenler denk gelmistir. Yakin cevrem bu araci konusuyor. Bende burda paylasmak istedim. Tebrikler boyle dizayn gormedim.
Abi bana beğenilcek bi yerini söylseneUlen Harun nesini begenmedin bu aracin. Abartisimi
+111111.....Abi bana beğenilcek bi yerini söylsene![]()
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama gözleri üzerine çok rahat çevirtebilecek güzellikte.Genç işi yani tam bize göre o kadar yaşlanmadık usta yakışır bizeBen siyahin kesimine ön izgaranin da bu kadar belirgin olmasini begendim. Ama cok genc isi tabiiki yinede siradisi ve etkileyici olmus bence.
Aynalarıda siyah yapmalı birde sizin yeni jantlarla desteklenirse araba süper olur.
O plastik için bende farklı şeyler düşünüyorum çok kalitesiz duruyorBende ayna ve arka ruzgarligi parlak siyah folyo yapmayi dusunuyorum. Birde arka plakaligin altindaki buyuk siyah plastigi sokup piano black boyatacagim. Boyasiz cok basit duruyor.
rüzgarlıgın üstü degilde cama bakan kısmını düsünüyorm bende. tampondaki parca+ sislerin oldugu bölümdeki alt ızgara boyasız ama piano oluncada taş izleri kepaze edicek diye tırsmıyo degilimBende ayna ve arka ruzgarligi parlak siyah folyo yapmayi dusunuyorum. Birde arka plakaligin altindaki buyuk siyah plastigi sokup piano black boyatacagim. Boyasiz cok basit duruyor.