Selamlar...

dtcagatay

New member
istanbul zeytinburnunda ikamet ediyorum diş hekimiyim. evliyim birde oğluşum var :) forumunuzu pro ceed modelini araştırırken farkettim üye olmak ve alacağım araçla ilgili bir kaç soru sormak istedim.

eşim için düşünmekte olduğum 2011 model proceed var yine diş hekimi bir arkadaşımın arabası.

2011 model 60.000km makyajlı kasa beyaz 115bg olan 6 ileri modeli aracın sorunsuz olduğundan eminim çünkü ilk alındığı günden bugüne gözümün önünde :)
araç ilk sahibinden daha öncesinde kazaları var ama malum orjinal servisinde toplandığı için tramer yüksek görünüyor airbag bile açmamış (3 ayrı hasar toplam 16.000tl) ama pert kaydı yok.
arkadaşım aracı galeriye 24.000tl ye verecekken araya ben girdim ben alayım diye ama fiyat sizce nasıl? satacağımız zaman piyasa açısından problem yaşatırmı?

aLi

Yönetim Ekibi
Merhaba Çağatay,

Aramıza hoşgeldin.Keyifli forumlar.

Şimdi sen tanıdığından alıcağın için senin açından sıkıntı olmayacaktır ama satarken tramer kaydında ki 16.000tl lik hasar alacak potansiyeli olan müşterilerinin gözünü korkutacaktır.

Hayırlı olsun şimdiden.

hoşgeldiniz keyifli forumlar

aLi ye katılıyorum siz aracı biliyorsunuz sizin için sıkıntı olmaz

satarken ise galari şimdi 24000 lira veriyorsa o zamanda verir zaten zarar etmemiş olursunuz.....

bence güzel fiyat aracın şuanki piyasa değeri zaten 34-37 arası
siz 24 de alacaksınız

serkanuludag

New member
Selam Hocam
bende bakırköy Kartaltepedeyim. 2011 model Proceed var. çok memnunum. satarken sorun yaşarsın. ama bu araç bence süper ötesi, sorunsuz binersiniz epey bir zaman.

dtcagatay

New member
Selam Hocam
bende bakırköy Kartaltepedeyim. 2011 model Proceed var. çok memnunum. satarken sorun yaşarsın. ama bu araç bence süper ötesi, sorunsuz binersiniz epey bir zaman.

evet bende sorunsuzluğuna hayranım aracın. zaten eşim kullanacağı için kaza olayı çok önemli değil kendiside sürekli hacılayacak arabayı. kaçırmamak en güzeli sanırım :cool:

serkanuludag

New member
evet bende sorunsuzluğuna hayranım aracın. zaten eşim kullanacağı için kaza olayı çok önemli değil kendiside sürekli hacılayacak arabayı. kaçırmamak en güzeli sanırım :cool:

hocam zaten arabayı aldığın kişiye güveniyorsan sorun yok. arabanın km de fazla değil. ben aynı aracı kullanıyorum. bu araçta tek yapman gereken şey servise götürdüğünde özel yağ koydurman. gerçekten motor sesi baya düşüyor. ben castrol edge kullanıyorum EPS li yağ. bunu kullanmaya bakmanı tavsiye ederim.

zaten aracın fiyatını çok düşük söylemişler. sen al abicim arabayı ... satacağın zaman alıcı her zaman çıkar. olmadı sıfır araç alacağın zaman takasa verirsin yine kayıbın olmaz.

dtcagatay

New member
hocam zaten arabayı aldığın kişiye güveniyorsan sorun yok. arabanın km de fazla değil. ben aynı aracı kullanıyorum. bu araçta tek yapman gereken şey servise götürdüğünde özel yağ koydurman. gerçekten motor sesi baya düşüyor. ben castrol edge kullanıyorum EPS li yağ. bunu kullanmaya bakmanı tavsiye ederim.

zaten aracın fiyatını çok düşük söylemişler. sen al abicim arabayı ... satacağın zaman alıcı her zaman çıkar. olmadı sıfır araç alacağın zaman takasa verirsin yine kayıbın olmaz.
arabayı üstüme dahi almayı düşnmüyorum o derece yakın bi arkadaşım. dediğiniz gibi en kötü ihtimal veririz takasa gider ama araç cidden çok diri içi dışı tertemiz bi kaç sene gideri var eşimde acemiliği atana kadar süper olacak :)

dtcagatay

New member
Hocam araci gormek isterim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
olur tabi zaten yazılım ve ufak modifikasyonlar konusunda da sizlere danışacağım. vakti zamanında dsg scirocco aracım varken bi proceed yanımdan uzayarak geçince ağzım açık bakmıştım belki küçük bi şaka makinesi haline getiririz.

serkanuludag

New member
olur tabi zaten yazılım ve ufak modifikasyonlar konusunda da sizlere danışacağım. vakti zamanında dsg scirocco aracım varken bi proceed yanımdan uzayarak geçince ağzım açık bakmıştım belki küçük bi şaka makinesi haline getiririz.[/

hocam bunları yapacaksın ama eşiniz kullanıcaksa yapma derim :D
ben gecen gün maslakta pasat cc le gazladım , tem de arena stadının önünde sinirlenip uzunları yaktı arkamdan ...

araca tek yapacağın AEM HID xenon bir de jant lastik... yoksa arkaya film.

senin alacağın arac ne renk ?=

dtcagatay

New member
olur tabi zaten yazılım ve ufak modifikasyonlar konusunda da sizlere danışacağım. vakti zamanında dsg scirocco aracım varken bi proceed yanımdan uzayarak geçince ağzım açık bakmıştım belki küçük bi şaka makinesi haline getiririz.[/

hocam bunları yapacaksın ama eşiniz kullanıcaksa yapma derim :D
ben gecen gün maslakta pasat cc le gazladım , tem de arena stadının önünde sinirlenip uzunları yaktı arkamdan ...

araca tek yapacağın AEM HID xenon bir de jant lastik... yoksa arkaya film.

senin alacağın arac ne renk ?=
araç beyaz renk. benm golfümde kullanmakta olduğum 225/45/17 kışlık lastıklerimi uygun bi jant alıp bu araca geçirmeyi planlıyorum xenon ve ön cam dahil film mevcut araçta

serkanuludag

New member

dtcagatay

New member
yok halkalı altınşehir bölgesinde 34ZE plaka

serkanuludag

New member
Cunku ben oyle biriyle tanistim camlica tarafinda bi adam ex olmus aracini kafalamaya calisiyordu bazen sahibinden com a koyuyor araci ;))) sakin o arac olmasin ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

c@n

Super Moderator
Arabayi zaten ucuza alacaginiz icin ben fazla zarar edeceginizi sanmiyorum ama elden cikartmak zor olacaktir...

ServicePASAOGLU

yalcin

New member
fiyatı gayet uygun bencede..üstüne birkaç modifikasyonla canavar olur yahu..hayırlı olsun şimdiden..

Serkan OĞUZ

New member
Hayırlısı olsun tanıdığınız arkadaşınızdan bildiginiz bir aracı almak içinize sinmesi açısından daha iyi.Piyasasını kullanan arkadaşlar daha iyi biliyordur ama alırken uygun ve hesaplı şekilde alıyorsanız satarkende fazla zarar etmeden güzel bir fiyata satarsınız.Nasıl olsa eşim acemi diyorsunuz en azından Allah göstermesin hasar olduğunda ilk hasarı sizden olup değer kaybettirip sizi fazla üzmez.