ben bmwyi hiç bilmiyorum tipine baktım heves ettim gerçi o beğendiğim tip bmwler 250binTLden başlıyormuş. yuh dedim. ben olsa olsa bmw 1 serisinden en düşüğünden alabilirim. şu günlerde forumlarda araştırıyorum. Sanki bmwye binmek daha bir konforlu klimasını ikidebir elle ayarlamayacaz gibi geliyor. Hani uzay filimlerinde devamlı bir şey ayarlanır lambalar düğmeler... benim ceed öyle. başka ceed modelelrinde otomatik klima nasıldır onu da bilmiyorum. dışarısı 30 derece iken 1 saat hiç klima ayarına dokunmadan gidebilmek isterim. o sırada dışarısı 15 e düştü ( abanta gittik farzedelim) yine klimaya ellemeyeceğiz. iç sıcaklık hep sabit durmalı
bmw hiç kullanmadım. sadece heves işte. belkide ceed yerine ne alayım? sorusunu sormak gerek. bmwnin bakımı 380 euro mu neymiş. hem 10 bin kmde bakım yapılacakmış bunları duyunca korktum. ama garantisi bitince sanayide 250- 300e bakım yapılabliyormuş.
bmw şart değil tabi. ceed yerine ne alayım? Juke mu alayım. ona ceed den önce baktıydım. şu an ceedden daha iyi gibi gelmiyor.
yanlıs bilgiler var benzinli için konusuyorum güncel kasalar 15.000dedir ancak kadran size bilgi verir bu konuda.su kadar km kaldı diye
mesela babamın arabası 1 senede 15.000 yapamadı ama kadrandaki bilgi ekranında ibare çıktı 200 km kaldı diye 13bin civarında götürdü (km tutmasada yılıda dolmuştu zaten kmden olmasada. 1000 tl gibi cıktı borusanda. evet geciriyor

ama garanti için şart yarısından aza cıakrsınız normalde bakımı.)
diskinden balatasına yagına suyuna hepsini ayrı ayrı yazar zaten şukadar kaldı bukadar kaldı diye baya ince detaylı ayrıntılı listesi var görebilirsiniz
4 serisi begendiniz galiba cok guzel ama bir okadarda pahalılar.
klimasını malesef zırt pırt ayarlamak zorundasın sıcaklıgı otomatik ayarlamıyo cünkü siddetini ayarlıyor her aracta oldugu gibi 20 dersen ısınırsa siddet artar 20 olursa orda tutmak için düşürür siddetini.
keyif verir gerek arkadan itişi şu gobekten donerken tatlı tatlı kıcını savuruyim istegine cevap vermesi bmw nin karakteristiği sürüse odaklı olması sürüs zevki yolu hissetmen enfesdir.direksyonu her nekadar servotronic olsada(hıza duyarlı) sert sayılabilir. bizim sport modu gibi degil normal gibide degil arada biyerlerde
8ileri vitesi sayesinde kesintisiz hızlanırsın nasıl attıgnı anlamassın viteslerin sarsıntısız yakıtıda benzinli için 6.5-7.5 lt insani normal şürüşte.
en en fazla verebileceğiniz rakamı nasıl birşey istedignizi soylerseniz seve seve yardımcı olurum araç seciminde