Selamlar.Acil sw ceed full almam gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mozanlar

New member
Arkadaşlar merhaba.yıllar önce rio sonra cerato sonrada sw ceed ile kiadan vazgeçmiyorum. Geçen hafta aracımla büyük bir kaza yaptım pert oldu.Ben gördüğünüz gibi sağım.Nedense 2. eli biraz az bu aracın.gül-al ile yıllardır çalışıyorum.Herkes beni tanır.Acil aynı araçtan ihtiyacım var. en düşük 2010 sw ceed concept lazım.tüm çevreme haber salmış durumdayım.40bin de boyasız değişensiz 2010 concept/sanroof lu buldum 38 istedi.bende 35 var.3-5 altın satıp 36 bin çıkardım.başkada bişi çıkmıyo.yardımlarınızı bekliyorum. m.ozanlar@gmail.com

mozanlar

New member
Ynt: Selamlar.Acil sw ceed full almam gerek

Arkadaşlar, bu konsepte bir aracı kaça almam lazım en fazla. 2010 sw ceed 1.6 dizel otomotik.50.000km altında kazasız boyasız..????

aLi

Yönetim Ekibi

Sam

New member

Erdogan abinin bizden sakladigi ikinci arabasi :)

argovolkan

New member

Çok çirkin o araba ya.

c@n

Super Moderator
Plasti dip harikasi....:D :D ua da rezaletimi desem.... :D :D :D

Sent from my Galaxy Nexus using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

omurkadir

New member
aynada gorsem yol veririm zira arac cok karanlik icinde de karanlik tipler olabilir :)

HARUN

New member

yanlız ben beğendim 8) siyah bi jantla efsane olur :)

rayen

Super Moderator
Geyik plasdi DİP yapmış. :) :) :)

Sent from my GT-P3113 using Tapatalk

rayen

Super Moderator

Kötü espri de inanılmaz DİP yapmış. Iyygggggggkkk. ;)

mozanlar

New member

Teşekkürler.Bu arada ali bey özürlerimi ileteyim.ama insan önce geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmiş der,sonrada sizi anlıyoruz fakat konuya dalarak... vb. gibi kibar cümleler kurar! bilmiyorum ama 4 gün önce yaklaşık 90-100 km hızla oturduğunuz yerden direk 407 gibi bir araçla çarpışıp,6 airbag patlatıp kapının çeliğini bacağınızın kenarında görüp 2 spin atıp kaldırama vurup aksın kırılma sesini hissedip kapıyı keserek polislerin sizi çıkararak hastanede gözünüzü açtınızmı acaba.ve o andan sadece 5 dk önce eşinizi çocuğunuzu bırakmış olduğunuzu bilmek.sıcak karşılamayınız lütfen ben yeterince sıcak oldum.bugunde yeni sw ceed sr muda aldım.forumunuzuda bozmayayım,iptal ederim. rahat edersiniz.
Teşekkürler.

J

Josefsalvatini

Guest
Kusura bakmayın ama olaya kendi acınızdan bakmanız yanlış olmus burada olmak yada olmamak sizin tercihiniz ama her yerin bir kuralı vardır siz ilk gittiğiniz galeriye hicbir tanıtmada bulunmadan bunları deseniz kimse anlamaz
Lütfen kendi adınıza düşünmeyin genel duşunun

Evet gecmis olsun ben daha beterini yasadım ve hala sıkıntısını çekiyorum cocuğum 3 aylıkti ayağı kırıldı esimin sol kolu omuzdan parçalandı ve hala sakat düzelmiyor bizede otobüs çarptı sizin duygularınızı en iyj ben anlarım ama malesef önce iğneyi kendinize batırın sonra cuvaldizla baskasına :(

HARUN

New member

[quote author=mozanlar link=topic=1390.msg38262#msg38262 date=1337878983]
Teşekkürler.Bu arada ali bey özürlerimi ileteyim.ama insan önce geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmiş der,sonrada sizi anlıyoruz fakat konuya dalarak... vb. gibi kibar cümleler kurar! bilmiyorum ama 4 gün önce yaklaşık 90-100 km hızla oturduğunuz yerden direk 407 gibi bir araçla çarpışıp,6 airbag patlatıp kapının çeliğini bacağınızın kenarında görüp 2 spin atıp kaldırama vurup aksın kırılma sesini hissedip kapıyı keserek polislerin sizi çıkararak hastanede gözünüzü açtınızmı acaba.ve o andan sadece 5 dk önce eşinizi çocuğunuzu bırakmış olduğunuzu bilmek.sıcak karşılamayınız lütfen ben yeterince sıcak oldum.bugunde yeni sw ceed sr muda aldım.forumunuzuda bozmayayım,iptal ederim. rahat edersiniz.
Teşekkürler.
[/quote]

İsabet olur güle güle ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...