Selam arkadaşlar 2012 ceed premium aracımı satmak zorunda kaldığım için ağustosta servisten alıp 1.500 TL taktırdığım navigasyonlu multimedia teybimi satıyorum fiyat konusunda ufak ayrıntılara takılmam uygun veririm
3-4 gün kadar oldu satalı 52.000 TL ye verdimBilgin ne ara sattın aracı? Ula epeydir siteye girmiyom mu ne![]()
hiç bir memnuniyetsizlik söz konusu değil arabamdan çok memnundum ama şartlar öyle gerektiMerakımı mazur gör bilgin kardeş fakat arabayı neden satıyorsun herhangi bir memnuniyetsizlik mi sözkonusu yoksa maddi sıkıntıdan dolayımı satıyorsun
Valla 3e 5e bakmam nerdeyse yarı fiyatına vericem malum artık işime yaramıyo bekletmek gereksiz verelim uygun fiyata birine 800 e bırakıcam piano black çerçevesi ileBu arada navigasyonu en son kaça bırakırsın
Anahtarla calisanlara uyuyormu bilgin bey
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
48.500 km oldu çok bindim ben ya aslında çokta ucuz değil diye düşünüyorum 60.000TL ye almıştım 8.000 TL zarar. Zaten sıfır araç aldığında plaka taksan 10.000 TL fiyat düşüyo derler bilirsinUcuza gitmiş aracın sanki bilgin kaç binde sattın
Hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda çok daha iyisini alırsınız.Kia 2.elde çok düşündürüyor diyen insanları anlamıyorum 8 saatte aracımı sattım öyle uygun bir fiyata falanda değil.Sizde oldukça kısa zamanda sattınız sanırım.
Doğrudur,bu araçları bilenler takip edenler biliyor hemen satılmasına şaşırmadım açıkçası. 2. El piyasası çok iyi diye düşünülen markalar bile bazen bu kadar kısa zamanda satılamıyor.Üstüne satılık bile yazmadım hatta nete ilanda vermedim 2 kişiye söyledim hemen sattım.Artık bilen biliyo yeni ceed leri
bişeyi satmayı kafaya koydum mu ufak rakamlara takılmamHayırlı olsun bilgine de alana da. Kilometresinden dolayı normal bi fiyat bence 52. Bilgin için de alan için de iyi bence