şirketimizde çalışan bir elemanın s3 ü 1 metrelik masanın üzerinden düştü ekran paramparça güzel olan yanı tamir ücreti 500TL piyasadaki en pahalı ekran s3 lerdeymişadam kara kara düşünüyor şimdi
![]()
Bi sene kasko var kafam rahatşirketimizde çalışan bir elemanın s3 ü 1 metrelik masanın üzerinden düştü ekran paramparça güzel olan yanı tamir ücreti 500TL piyasadaki en pahalı ekran s3 lerdeymişadam kara kara düşünüyor şimdi
![]()
bakıyorum tabiki hatta aradım bugun tekrar parça bekleniyor...gecmis olsun takp numarasi yok mu ? internetten bakamiyor musun ?
Ee arabana niye kasko yaptiriyosun o zamano kasko bişiye yaramıyo yazamanında fotoğraf makinası için 150 lira vermiştim
2.5 yıldır hiç bişi olmadı olan 150TL ye oldu
![]()
Ya simdi bisey dicemde ortam kalabalik. Kardesim 500tl ekrani bi telefonun 180tl verdim kaskoya kirilirsa yaptiricam. Uzerine bidaha dustu yere bu sefer baska agriza verdi yine yapilcak. Bunlara devamli para vericegime kasko yaparim.dussede umrumda olmaz. Nede olsa yere dusmuyo bozulmuyo gozuyle bakiyosan arabanada kimse carpmaz sende kaza yapmazsin ne gerek var...Mantik superaraba ile fotograf makinasini ayni kefeye koydun ya simdi ceedime atliyorum ve ilk ucurumdan atiyorum kendimi
![]()