Ynt: Samsung Galaxy note lansman....
[quote author=amorusso link=topic=582.msg18141#msg18141 date=1315001117]
Forever Ceed dedik - Forever Kia demedik

Forever Samsung'tan ziyade, forever Galaxy serisi ...
Yillarca samsung kullandim telefonlarindan memnunum, gecen sene nokia aldin 2 ay sonra firlattim attim.
Su an Samsung'ta yadirgadim tek konu, cok fazla modeli piyasaya surmesi, daha dar bir yelpaze olabilirdi.
Ama Apple'in 4-5 urunu karsinda bence bu da yeterli bir cevap
Kaliteyi uygun fiyata veren firmalara her zaman benden TAM PUAN.
Samsung'un hala Apple'in islemcilerini uretiyor olmasi, super lcd ve super amoled ekranlarin uretiyor olmasi yeter artar da.
Dedigim gibi bana gore Apple - Samsung cekismesi, Golf - Ceed cekismesi gibidir. Kimse Iphone Tukaka demedi,
ama kimse de Ferrari demesin, Iphone ancak golf olur, alirken pahali bedel odeyenler ikinci elinde ayni bedele oranla yuksek olmasina guvenirler, halbuki o kadar para etmez.
Burdaki Iphone kullanicilarini tenzih ederim, sozum meclisten disari. Galaxy S1 1100 lirayken, herseye ragmen 1800 lira para verip Iphone 4 alan arkadasim var, bende Wave 2 var, Iphne 4'u elime aldigimda oyuncak telefon gibi geldi
Iphone'culuk ve Samsunculuk mevzusu degil, mevzu Fiyat Fayda endeksi ve beklentidir.
Iphone 7 ciksa bile, Samsung'un hizina artik yetisilmez, adamlar uctu gitti. Hala Iphone 5 niye piyasada degil kimse kendine sormuyor mu ? Cevap : yuksek beklenti yaratarak marka fanatiklerini tatmin etmek, vay be ne telefonmus demek icin, halbuki topu topu cift cekirdekli islemci ( samsung'un urettigi galiba) ve 5 mega piksel kamera koyacaklar

Bunlar zate daha iyisi hem Samsung tabletlerinde ve telefonalrinda aylardan beri var,
[/quote]
kamera zaten 5 megapıksel
dogru konuya degınmıssın samsung anca japonyada basarılı olur orada her hafta bır model cıkıyor

urettıgı telefonu bırdaha uretmıyor yuzlerce modelı mevcut deneme uretımı yapar gıbı model cıkartıp pazarda telefonun kasasını degıstırıp pay kapmaya calısan fırmacık

korede samsung market bıle var evet teknolojı devı taktır edıyorum cok calısıyorlar zamanında cuma aksamı ucakla japonyadan muhendıslerı getırıp pazar gunu gerı goturuyorlardı bunlar azım ve basarı ama ıslemcı uretmek ekran uretmek onemlı degıl onemlı olan bunların patentı kımde onu bılmek ureten fasoncu oluyor ıcat eden mucıt oluyor ıste mesele burada
bana ıphone ekranı hassalıgında bır baska dokunmatık ekran gosterın yok haa super amoled su falan ekran goruntu kalıtesı kı kaldıkı oda gercek cam sayesınde retına dısplay sunabılen tek marka yıne apple vs vs ,
bana gore kesınlıkle mercedes kıa aynen bu kadar fark var
kaldıkı ben ıphonelarımın hepsını cok daha ucuza aldım burada bır arkadassımız ıphone 4 u 1000 tl ye aldı unutmayın galaxy 1 bu para
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-satilik-kayitli-temiz-galaxy-s-i9000-57947428/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-iphone-4-16gb-simfree-simkilitsiz-55104525/detay/
ıkıncı elden benzer ornek hafıza farkınıda dıkkate alın