sag taraf kelebk camın oradaki tikirti sesi ve Çözümü

metin

New member
Davlumbazı söktürüp sağ direk ve çamurluğun birleştiği noktaya silikon sıktırdım Zaten oradada lastik vardı 2 saat kuruduktan sonra topladık yola çıktık ve ses hala devam ediyor sağ direk iç kaplaması sökülüp tekrar bakılacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zeg

New member
arkadaşlar aracımı servise bıraktım 3 gün kaldı tavandan gelen sesi cok ugraşmalarına ragmen yüzde yüz kesemediler.ama bir hayli azalma olmuş tavandan gelen seste.ön cam dan gelen yüksek süratlerde ki ''fıssss'' seside kesilmiş gibi ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.kelebek camdan ise şimdilik ses yok.ama artık arabayı servise vermeyi göze alamam.varsın ses gelsin ne yapayım:)
ceed aşkı herşeyden üstün geldi arabayı özlemişim 3 günde onu farkettim

ibrakbulut

New member
Herkese selamlar,
Kadir bey verdiğiniz bilgiler ve paylaşımlar için çok teşekkürler. Sağ taraftan gelen ses, sunroof'tan gelen tıkırtı ve ıslık sesleri maalesef mevcut. Umarım Kia Mar'da konuyu çözebilecek birileri vardır.
Saygılarımla

merunlu

New member
Aynı sorun bendede vardı arkadaşın dediği uygulamayı servise götürüp yaptırdım ama malasef ses kesilmedi,servistekiler gögüslüğü sökmemiz lazim dedi istemedim,120kmden sonraki rüzgar sesi ve bu sağ kelebek camının ordan gelen tıkırdı sesi çok canımı sıkıyor.

zeg

New member
dostum aynı sorunlar bendede vardı servis baya bir ugrastı sorunu tam çözemeselerde azalttılar baya memnunum yani.ses yankı yaptıgı için farklı yerdende gelebiliyor gözlük kabında gözlük kullanıyorsanız oda acayip ses yapıyor söylüyeyim.

admmlkc

New member
Arkadaslar benim 2011 ceed in var benim de sag arka kelebek yada kapi camindan ses Geliyor acaba ayni sorundan mi bahsediyorum