Rutuş yardım ve boya koruma

rayen

Super Moderator
Ali enter tuşu yine çalışmıyor, resim de yüklenemiyor bilgine. :)

gorkemsin

New member
Ben uygulamayı bugün hava durumunu kontrol ederek yaptım bile :) .http://imageshack.us/a/img827/2752/0001dt.jpg
Teşekkürler Rayen. Güzel görünüyor gerçekten. Bende önce şu 3 ayda oluşan kılcal çiziklerden kurtulayım. alıyım şu tavsiye ettiğin ilaçtan.Sen ilk kez uygulamıştın dimi? Nekadar zamanda bir uygulamak gerekiyor acaba? Daha önceleri başka ilaçlarda kullanmışmıydın? Kıyasladığında nasıl geldi?

josefsalvatini

Yasaklı Üye
Ynt: Rutuş yardım ve boya koruma

Teşekkürler Rayen. Güzel görünüyor gerçekten. Bende önce şu 3 ayda oluşan kılcal çiziklerden kurtulayım. alıyım şu tavsiye ettiğin ilaçtan.Sen ilk kez uygulamıştın dimi? Nekadar zamanda bir uygulamak gerekiyor acaba? Daha önceleri başka ilaçlarda kullanmışmıydın? Kıyasladığında nasıl geldi?
Kılcal cizikler için değil ama bu uygulama haberin olsun onlar için ya 105 yada 205 iem polisaj yapılıyor onada yapacak kişi çizik lere göre karar veriyor

rayen

Super Moderator
Ben daha önce yabancı ürünleri uyguladım. Bu yerli bir ürün. Bunu ilk kez deniyorum. Ürün açıklamasında 1 yıl gideceği söyleniyor ama Türkiye şartlarında biraz zor ama 6 ay garanti gibi. En azından cam koruma ürünü 6 ay etkisini sürdürmüştü. Kıyaslamayı yapabilmem için biraz zaman geçmeli. Şu anda sadece parlaklık açısından kullandığım gtechniq C 1.5 ürününe göre biraz daha iyi gibi. Klasik wax ve seleantların ömrü zaten en fazla 3 ay, yardımcı ürünlerle bu süreyi biraz daha uzatmak mümkün. Nano ürünler bu süreyi uzattıkları için şu anda dikkat çekiyorlar.

gorkemsin

New member
Cevap: Ynt: Rutuş yardım ve boya koruma

Kılcal cizikler için değil ama bu uygulama haberin olsun onlar için ya 105 yada 205 iem polisaj yapılıyor onada yapacak kişi çizik lere göre karar veriyor
yok yok. Ben önce meguiars kılcal çiziklerden kurtulacağım sonra yine meguiarsda tam bir koruma yaptıracağım. sonra kendim devam etmeyi deneyeceğim bakalım.

rayen

Super Moderator
Öyle valla, yoksa arabayı da perişan edebilirdik. :D
Allahtan başkasının arabasına kendi arabamdan daha fazla özen gösteriyorum.

Bocek06

New member
Bence King oto cizikler ve mini onarım için biçilmiş kaftan . Servisin yaptığı rütuş çok kötü işçilik yerlerde.