Uygulamadan önce hatırlat nelere dikkat etmen gerektiğini yazayım.ikinizede teşekkür ederim önce kolay olandan başlamak istedim rasim abinin Nasiol MetalCoat Nano 1 yıl Metal Yüzey Kaplama SU/YAĞ İtici 09n031
sipariş ettim
bu üründen sonrada fk100p yi alacağım
Sinan aşağıdaki ürünü kullanabilirsin.hazır böyle bir konu açılmışken bende koltuklarda şerit biçimindeki deri kısımlarında ki kirlenme meydana geldi . bunu hangi ürünle nasıl temizleyebilirim diye sorsam uzman arkadaşlarım rasim ve erdoğan ne derler acaba
Nemli mikrofiner bezle temizle abi , çıkmıyorsa beyaz kalıp sabunla mikrofiberi kopurt fazlasını sık onunla sil , kuru Mf bezlede üstünden geç sanırım yeterli olurhazır böyle bir konu açılmışken bende koltuklarda şerit biçimindeki deri kısımlarında ki kirlenme meydana geldi . bunu hangi ürünle nasıl temizleyebilirim diye sorsam uzman arkadaşlarım rasim ve erdoğan ne derler acaba
Metal coat sana 7-8 ay yeter ondan sonra fk alırsınikinizede teşekkür ederim önce kolay olandan başlamak istedim rasim abinin [h=1]Nasiol MetalCoat Nano 1 yıl Metal Yüzey Kaplama SU/YAĞ İtici 09n031[/h]sipariş ettim
bu üründen sonrada fk100p yi alacağım
abi hazır konu açıkken sen yaz aklımda olsunUygulamadan önce hatırlat nelere dikkat etmen gerektiğini yazayım.![]()
teşekkür ederim rasim meslektaşım bunu alıp bulundurmakta fayda varSinan aşağıdaki ürünü kullanabilirsin.
ATAS**VİNET KÖPÜK **OTO DERİ*VİNİL*PLASTİK*OTO DÖŞEME,KUMAŞ ve HALI TEMİZLEYİCİ*400ML* (ID#124492): satış, İstanbul'daki fiyat
Evde amway loc varsa ya da daha kolay temin edebiliyorsan 1/15 gibi bir oranda sulandırarak kullanabilirsin.
dediğin gibi bir deneyeyim olmazsa rasimin ve seninde söylediğin şu atas ürününü kullanayımNemli mikrofiner bezle temizle abi , çıkmıyorsa beyaz kalıp sabunla mikrofiberi kopurt fazlasını sık onunla sil , kuru Mf bezlede üstünden geç sanırım yeterli olurcok inatciysa kimyasal olarak ATAS PLAK. 2R alırsın erdemboya dan
![]()
Erdoğan geçen can Meguiars iç temizleme ile çıkardı ya onu yazNemli mikrofiner bezle temizle abi , çıkmıyorsa beyaz kalıp sabunla mikrofiberi kopurt fazlasını sık onunla sil , kuru Mf bezlede üstünden geç sanırım yeterli olurcok inatciysa kimyasal olarak ATAS PLAK. 2R alırsın erdemboya dan
![]()
Yazalım.abi hazır konu açıkken sen yaz aklımda olsun
ZevkleHavalar biraz duzeldiginde Erdogan abi onderliginde detailing bulusmasi yapalimbilgilerinden tecrubelerinden faydalanmak lazim
![]()
İpa bende varYazalım.
Aracı güzelce yıkıyorsun. Sonra izoprobil alkol bulup %50 su ile sulandırıp güzelce siliyorsun. Metalcoatı uygulamak için ya buradan uygulama bezi alıyorsun ya da gözlük bezi ile (ama ürünü fazla emmeyecek cinsten) uyguluyorsun. Hiç birşey bulamadın diyelim makyaj pedi ile uyguluyorsun.
Kaputa en az 20-30 fıs olacak şekilde ürünü sıkıp bez ile iyice yediriyorsun. Diğer panellerin fıslarını da artık kaputa göre ayarlıyorsun. Tüm fısları aynı anda yapma 3 er 3 er git.
Bu arada kesinlikle microfiber bez kullanmıyorsun, ürünü geri siliyor. 24 saat hiç bir şekilde su değdirmemeye özen gösteriyorsun.
berk bende aynı şeyi aklımdan geçirmiştim ama havalar biraz daha iyileşsin o zaman yazarım demiştim. güzel bir düşünce bencedeHavalar biraz duzeldiginde Erdogan abi onderliginde detailing bulusmasi yapalimbilgilerinden tecrubelerinden faydalanmak lazim
![]()