Tarih belirlemeyi sana bırakıyorum.havalar ısınsın kolları sıvayalım o zaman![]()
Emekliliğe çok var daha.gerçekten bu iş merak, zevk ve sevda işi herkes yapamaz . rasim ne zaman emekli oluyorsun ortağın hazır batmayız bu işte merak etme![]()
Mert selam, çeyizden gördüğüm kadarıyla sonax kullanıyorsun![]()
rasim abi detay malzemelerimi tamamlamak üzereyim. Deri bakım sütü ve bol tüylü eurow bezim eksik kaldı.
Fk 1000p üzerine uygulanan atas hydrorep waxın ömrünü artırır mı yoksa kısaltır mı?
Hydrorep içeriğinde temizleyici ajanlar bulunmadığı için ömrünü kısaltma söz konusu değil. Ömrünü de çok uzatması mümkün değil, çünkü hydrorep'in kalıcılığı az. Sen hydrorepi quick detailer gibi uygulayabilirsin.![]()
rasim abi detay malzemelerimi tamamlamak üzereyim. Deri bakım sütü ve bol tüylü eurow bezim eksik kaldı.
Fk 1000p üzerine uygulanan atas hydrorep waxın ömrünü artırır mı yoksa kısaltır mı?
merak etme aynı şey bende de var ne zaman arabayı yıkatsam yağmur yağar ....Ben dün arabayı yıkattım bugün yağmur yağdı, hayır her defasında böyle olunca bende mi bi terslik var diye düşünüyorum artık.