Şimdi öncelikle şunu söylemeliyim 2011 model pro ceed'im vardı 0-100 değeri sitede 11.7 saniye yazıyodu aynı segmentteki a3 1.4 tfsi audi'nin sitesindede 9.3 yazıyo 1.6 dizel a3 ise 10.9 yazıyor.. Bütün forumlarda dönen muhabbet işte kia'lar çok yavaş ben 105 bg dizel vw ile geçerim ederim falan ama ben benzinli a3'le milyon kez karşılaştım kalkış yaptık ve hep kafa kafaya gittim sonunda durdurup abi yazılım var mı diye soruyolardı yoook diyordum bende, ama sizin araç dizel ondan geçemiyosunuz diyodum olur mu abi 1.4 tfsi diyolardı.. Neyse hızlanması yaklaşık 12 sn. olan pro ceed'imle segmentimde geçemediğim hiç bi araç olmadı sitelere çokta güvenmemek lazım.. GT konusuna gelirsek yabancı bi sitedede 7.4 hızlanma değeri vermişler araca, ben aracı alalı tam 2 ay oldu tahmini 0-100 değeri 7 sn. civarı.. Kia bence arabalarında değerleri özellikle yüksek gösteriyoki sonradan müşteriler hani bu arabalar hızlıydı neden hızlı değil demesinler, burda soruyorum hangimizin ceed'i 12 saniyede hızlanıyoki hepimizin araçları gayet seri hızlı ve segmentindeki en güçlü ve geçilemeyen dizellerdir.. Tekrar GT konusuna gelirsek bende anadolu yakasındayım bi gün buluşma ayarlanırsa arabayı test etmenizi isterim.. Golf içinde 220 bg 6.6 saniye demişsiniz ee o zaman golfte çok yavaş çünkü ibiza cupra 180 bg ve 6.9 saniye hızlanma değerine sahip, arkadaşımda cupra var adam akıllı bi deneme daha yapamadık ama hemen hemen kafa kafaya gidiyor iki araçta..