Proceed GT ile aranızdayım.

Kadir KURT

New member
Hayirli olsun resimlerini bekliyoruz bu arada memnun musun

Erkan Kasım

Yasaklı Üye
çeker gönderirim. memnunum kendini farklı hissettiriyor.

Kadir KURT

New member
Arka stop ve o de ki 4 er turbo ledler super gosteriyor.
Keske elektrikli on koltuklarda olsa super olurdu. Tekrar hayırlı olsun

Serkan OĞUZ

New member
Kazası belasız güzel günlerde kullanın.Bende beyaz rengi çok yakışıklı buluyorum 4 kapılı modelini almadan önce inceleme fırsatım olmuştu çok beğendim.GT modellerinde kullanılan jant ve sisler zaten çok hoşuma gitmişti.Tekrar hayırlısı olsun:)

deadgarden

New member
hayırlı olsun 3 üncü gt ;)

wrc1-f1

New member
Merhabalar , bende Türkiye'nin ilk GT'sinin sahibiyim. Çelik Motor'dan sorabilirsiniz :) Başka bir sitede üyeydim. Orada siparişimden aracı teslim alışıma kadar geçen süreyi yazmıştım. Sizi yeni tanıdım. Umarım sizlerlede keyifli günler geçiririz. Eskişehir'de ikamet ediyorum , akademisyenim. Gençliğimde rally ve rallykros yapmıştım. Mesaj bölümleriniz değişik geldi . Umarım hatalı yazmadım.

Erkan Kasım

Yasaklı Üye
Araçla ilgili sıkıntı yaşadınmı, mesela benim aracın paspası ceed paspası
Kapı eşiğindeki krom basamaktada gt yerine ceed yazıyor
Kapı kenarındaki lambalar çalışmıyor, direksiyondada müzik değiştirme tuşu çalışmıyor

Kadir KURT

New member
Araçla ilgili sıkıntı yaşadınmı, mesela benim aracın paspası ceed paspası
Kapı eşiğindeki krom basamaktada gt yerine ceed yazıyor
Kapı kenarındaki lambalar çalışmıyor, direksiyondada müzik değiştirme tuşu çalışmıyor
Kesin aracinda navigasyon vardir :)
Baksana muzigi degistirememissin.

wrc1-f1

New member
Paspaslar kırmızı GT yazan siyah halı . Ancak kış gelince kirlenmesin diye normal paspas koydum. Kapı kenarı derken açma kolu ve aynalardaki lambalarsa kumandaya basınca yanıyor 20 sn. kadar. Direksiyondan müzik değiştirme ve ses tonu ayarı düğmeleri çalışıyor. Multimedya ve navigasyon taktırdım . Sorunsuz çalışıyor. Kapı eşiğindeki Ceed yazısı benimde canımı sıkıyor. Videolarda yurt dışındaki araçlarda hem GT yazdığını gördüm hemde 500 adet üretilen araçtan kaçıncısı olduğu yazıyordu . Bayidekiler bana Türkiye'ye 201-250 arası aracın geldiğini benimkinin ilk olan 201 nolu araç olduğunu söylediler. Ancak neresinde yazıyor bulamadım henüz . Ağustos ayında aldığımda da sunroof bazen takılma yapmıştı. Türkiye'ye gelen araçlarda far yıkama ve xenon farda yok . Bunları zaten biliyorsunuzdur.

Kadir KURT

New member
Paspaslar kırmızı GT yazan siyah halı . Ancak kış gelince kirlenmesin diye normal paspas koydum. Kapı kenarı derken açma kolu ve aynalardaki lambalarsa kumandaya basınca yanıyor 20 sn. kadar. Direksiyondan müzik değiştirme ve ses tonu ayarı düğmeleri çalışıyor. Multimedya ve navigasyon taktırdım . Sorunsuz çalışıyor. Kapı eşiğindeki Ceed yazısı benimde canımı sıkıyor. Videolarda yurt dışındaki araçlarda hem GT yazdığını gördüm hemde 500 adet üretilen araçtan kaçıncısı olduğu yazıyordu . Bayidekiler bana Türkiye'ye 201-250 arası aracın geldiğini benimkinin ilk olan 201 nolu araç olduğunu söylediler. Ancak neresinde yazıyor bulamadım henüz . Ağustos ayında aldığımda da sunroof bazen takılma yapmıştı. Türkiye'ye gelen araçlarda far yıkama ve xenon farda yok . Bunları zaten biliyorsunuzdur.
Normal ceed ten farki koltuk bg guci on tampon ve arka tampon ayrica arka led stop bence xenon far yikama serit takipde olmaliydi

EmreTasan

New member
Merhabalar , bende Türkiye'nin ilk GT'sinin sahibiyim. Çelik Motor'dan sorabilirsiniz :) Başka bir sitede üyeydim. Orada siparişimden aracı teslim alışıma kadar geçen süreyi yazmıştım. Sizi yeni tanıdım. Umarım sizlerlede keyifli günler geçiririz. Eskişehir'de ikamet ediyorum , akademisyenim. Gençliğimde rally ve rallykros yapmıştım. Mesaj bölümleriniz değişik geldi . Umarım hatalı yazmadım.
GT almadan önce sizin yorumlarınızı diğer sitelerden çok okumuştum. Bende Eskişehirliyim yakın zamanda geleceğim. Umarım görüşme şansımız olur...

EmreTasan

New member
Hayırlı Uğurlu olsun. Bu aracı aldığım için gerçekten mutluyum.... Eksikleri var kabul etmek gerek ancak her 10 kişiden 5-6 sı dönüp bakıyor. performans konusunda yeterli ve tatminkar. fren pedalının yerini unutmamak gerek.

wrc1-f1

New member
Kadir Bey ben normal Ceed 'te kullandım. Fark sadece görüntüde değil. Bir GT test edebilirseniz anlarsınız. Hızlanma , fren ve o eşsiz motor sesi anlatılmaz. Peugeot 208 GTI düşünüyordum ancak sonra vaz geçtim. Xenon far ve far yıkama ile navigasyonu ilk geldiğindeki fiyatı 69 bini geçmesin diye istememiş Çelik Motor. Kendi söyledikleri bu . Şimdi sanırım zam gelmiş .

Kadir KURT

New member
Tabii ki ben goruntu olarak dedim avrupa ile tr den cok kisiyorlar. 3 sinif gibi. Benim sitemim ona.
Tekara hayirli olsun. Tekerine tas degmesin.