Cihad Karoğlu
Member
Arkadaşlar tamponumu aldım. Sadece tamponu aldım şuanlık. Bu aralar diğer parçaları yurt dışından getirme konusunda bi kaç tanıdıkla görüşüyorum. Ve müsait olduğum bi ara tamponumu söküp GT tamponu oturtma ve alıştırmasını yapacağım. Tamponu göz ucuyla ve metreyle heryerini ölçüp baktık. Şuan tek sıkıntı çıkabilecek şey tampon demiri ve köpüğü. Ama beklentim fazla oynama yapmadan oturtacağımız yönünde. İşlemlere başlarken "Dış Dizayn" bölümünde konu açacağım. Ordan takip edebilirsiniz.
Bide şunu sormak istiyorum. GT deki gündüz farlarını benim aracın gündüz ledinemi bağlamakla uğraşalım yada farın içinden ledi sökebilirsek söküp gerçek bir GT havasımı katalım. Bide diğer bi düşüncem Sislerdeki gündüzleri farın içindekine bağlarsak voltaj düşürüp ışığı çok çok kısabilir diye bir ihtimal daha var.
Buda torpidomdan bagajın dibine kadar uzanan GT tamponum

Ekli dosyayı görüntüle 2455
Bide şunu sormak istiyorum. GT deki gündüz farlarını benim aracın gündüz ledinemi bağlamakla uğraşalım yada farın içinden ledi sökebilirsek söküp gerçek bir GT havasımı katalım. Bide diğer bi düşüncem Sislerdeki gündüzleri farın içindekine bağlarsak voltaj düşürüp ışığı çok çok kısabilir diye bir ihtimal daha var.
Buda torpidomdan bagajın dibine kadar uzanan GT tamponum
Ekli dosyayı görüntüle 2455