PRO CEED GT hakkında...

PLANNER

New member
ARKADAŞLAR MERHABA,
foruma yeni katıldım.. kısaca derdimi anlatmaya çalışacağım.
geçen yıl astra için fiyat alırken proceed GT yi gördüm. şu an resmen tutkunum o arabaya. uzun süredir araştırıyorum.. arabayı alacağım ama pişman olmaktan korkuyorum. sıfır ikinci el... ikinci el daha mantıklı geliyor aslında..
yetkili bayinin anlattığına göre 2013'de toplu alım olmuş, sonra 2014 de bile 2013 modelini satmışlar.. ankarada 6 adet satılmış 2014 de (2013 model). kasım ayında sattılar sonuncusunu.. ama başar otomotiv (Ankara) 2 yıldır siyah GT yi satamıyor. anlam veremiyorum...

anlamadığım ve öğrenmek istediğim şunlar;

• neden her bayide navigasyonlu versiyonu gelmemiş? navigasyonlu navigasyonsuz aynı paraya full+full diye satılmış
  • neden ikinci elde satılan proceed GT yi 1 ay bile geçmeden tekrar yeni sahibi tarafından ilanda görüyorum? şuana kadar 7 araba farkettim böle.
  • kronik bi sorunu var mı arabanın?
  • ve en önemlisi yakıt tüketimi.. ofisin altındaki galeride satıldı.. sattıktan 1 hafta sonra ilanda görünce galeriye sordum. abi normaldir km de 1 tl yakıyor dedi. forumları inceledim. sehir içi 8lt diyende var 20 diyende.
bana yardımcı olun lütfen. şimdiden teşekkürler. saygılar.

Berkan

New member
4- 1 lt yakar diyen arkadaş heralde tuvalate bile dip gaz gidiyormus ki oyle gitsede bence zor ceyhundaki gayet 8litrelerde geziyordu dikkat edilerek, edilmeden 11-12 ler o donanım ve güce bence gayet normal

2- millet alıp kullanma değil alıp çakma peşinde oldugu için sırf gt için degil cogu araçın durumu bu sekilde

3-daha duymadım ne proceedde ne kardeş yurtdısı velosterda

1-çelik motorun işleri. turkiyenin en dolusu bu sekilde bixenonda yok bakarsak

PLANNER

New member
1.- Adınız, Soyadınız: emirkaan
2.- Yaşınız: yanmaz
3.- Aracınız (Marka ve modeli): kia değil
4.- Mesleğiniz: Şehir plancısı
5.- Siteyi nereden duydunuz: google dan
6.- Burcunuz: akrep
7.- Taraftarı olduğunuz takım:
8.- Yaşadıgı şehir / semt : Ankara
9.- Hobileriniz: hobisizim...
10.- Kan Grubunuz: AB Rh (-)

bunu doldurayımda...(yeni farkettim)

Berkan teşekkürler. sanırım ceyhun'da sattı arabayı sahibinden de ilanda görmüştüm. en ucuz onunkiydi.. antalyadan...

2. elde çoğu araç 20000km de ortalama.. kaç para eder?

ErkanKASIM

New member
Araç istanbul şehir içi 9 litre efendi style gidersen , keyf almak istiyorsan 12 13 litre geçmez , aracı ilk sıfır aldığında :) ilk depoda görürsün 20 ltyi sonra herşey normale döner

ceronimo1978

New member
Emirkan hosgeldin
Ben kia proceed ,ceed consept plus ve su an gt kullaniyorum
Arac donanimli kuvvetli ve dikkat cekici. Yakit efendi kullanim 7-8 . Gazlamada 10-11. Hicbir kronik sorun yok. 10 numara arac

PLANNER

New member
Emirkan hosgeldin
Ben kia proceed ,ceed consept plus ve su an gt kullaniyorum
Arac donanimli kuvvetli ve dikkat cekici. Yakit efendi kullanim 7-8 . Gazlamada 10-11. Hicbir kronik sorun yok. 10 numara arac
hoşbulduk. GT sahibi olunca aranızda olmak daha guzel olacak.
Teşekkürler arkadaşlar...

PLANNER

New member
arkadaşlar dün kia ceed test sürüşüne katıldım. araç çok güzel ancak kapı kolu ve ön konsoldan ses geliyor.. bu durum yüksek kilometre sonrasında sürekli ses yapar gibi geliyor. ayrıca kia bu sene pro ceed getirmeyecekmiş.. satış rakamları beklenenin altında çıkmış... sinir oldum...