Power bass tuşu

dellobaltino

New member
ya ben de düşündüm ama kapıları söktürmek istemiyorum sonra ilerde tıkırtı neyim yapar

slhyldz

New member
@BAŞAK ÜZÜMKUŞU [MENTION=1354]dellobaltino[/MENTION] Aracınıza ses sitemi yaptıracaksanız ve mevcut aracınızın teyibini kullanacaksanız, öncelikli olarak bir adet anfi, bir adet subwofer, bir adet kablo seti ve teyibinizin anfi çıkışı olmadığından dolayı bir adette anfi çıkış aparatı almalısınız. Anfi olmadan subwofer çalışmaz. Ayrıca kapılar sökülmüyor. Şöför kapısının eşikleri sökülüyor onunda bir zararı yok iki dakikalık iş. Yalnız bu iş profösyönellerin işi. Elektrikçiler vs. anlamaz. Anlıyorum diyip yapanları zamanında gördük. Ben geçen aylarda 150 tl verdim ve çöp oldu. İki gün sonra söktüm komple. HEpsiburadada sony nin çok güzel sub ları var.Tasarım olarakta çok iyiler. Alpine de iyi bir marka tabiki. İlk etapta bunlar bağlanıp denenir, eğer çıkan ses sizi tatmin ediyorsa ayrıca hoperlör almaya gerek yok. Yok tatmin etmezse o zaman bir çiftte mid takımı almalısınız. O zamanda her anfi güzel performans vermez. Ya iki anfi ( midler için ayrı bas için ayrı) alacaksınız yada her ikisini çalıştırabilen tek bir anfi. Ayrıca tesisatıda aracın güvenliği için bir sigorta ile direk aküden çektirmeniz şart. SAkın direksiyonun altından çektirmeyin.Isınmalarda yangın çıkma ihtamali çok yüksek. İstanbul için çok kaliteli ve fiyat olarakta uygun bir yer önerebilirim.

slhyldz

New member
Ortalama bir anfi 200₺ subwofer 200-250₺ anfi çıkış 50 ₺ kablo seti 100₺ işçilik 100₺

akrepkral86

New member
Arkadaşlar ne zamandır foruma giremiyorum işlerden fırsat bulamıyorum maalesef bu aralar bu power bass tuşu nedir benim araçta bu tuş yok anlamadım menüye girdim ama bulamadım benim araçta bu özellik yok herhalde

akrepkral86

New member
Hiç cevap yok bir kırgınlık mı var aramızda arkadaşlar:(

BerkayKRC

Moderator
Hiç cevap yok bir kırgınlık mı var aramızda arkadaşlar:(
tuş diye yazdıkları şey fiziksel bir tuş değil :) başlığı açanın hatası, teyp setup bölümünde power bass diye bir menu var ondan bahsediyorlar on off oluyor :D yani ortada fiziksel olarak bir tuş yok kısaca :cool:

By_Cesar

Active member
Bostancı sanayide hakan usta var Caddem Sound bu işlerde gayet iyi ve bir çok lüks spor arac sahibinin tercih ettiği bir yer. Yolunuz düşerse uğrayın bir fikir alın derim ;)

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
Valla arkadaşlar bende emin olun müzik sistemleri hakkında epey bilgiye sahibim. Benim sorduğum bu dahili anfisi olan bu bassı aracın orjianal teybine baglayabilirmiyiz? Yani anfi çıkışı varmı yoksa çevirici ile mi baglıcaz idi. Servisi aradım BU KONUDA BİLGİMİZ YOK TESİSATCIYA SORUN dediler :) :) :) Bende onun için aramızda sistem yapan orjinal teyp ile sistem kuran vardır diye sordum. Ayrıca ALPİNE dünyaca ünlü çok kaliteli bir markadır. Geçmişte PİONNER, KİCKER, BOSS kullanan biri olarak bu ürünü çok kaliteli ve uygun fiyatlı geldi bana.

akrepkral86

New member
Tamam anladım arkadaşlar menünün içinde öyle bir şey yok power bass diye yada benim araçtamı yok anlamadım premiumların teyibinde belki yoktur çünkü kesin eminimki benim aracın teyibinde öyle özellik yok bütün menülere baktım yok yani

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
Benim araç COMFORT paket. Sizinkinin teybini nasıldır bilmiyorum, Bass,Tiz,Mid ayarının hemen altındaki mende POWER BASS diye bi seçenek var :)

akrepkral86

New member
Premiumlarda biliyorsunuz dokunmatik ekranlı müzik sistemi var bende menüde sadece bass-tiz-mid ayarları çıkıyor benim ricam premium pakete sahip arkadaşların bana bu konuda yardımcı olmaları en kısa sürede cevap bekliyorum

slhyldz

New member
Arkadaşım eminim bilgin çoktur. Madem o kadar bilgilisin, madem kesin alacaksın. O zaman sormana ne hacet var. Alırsın, taktırdığın yer sana çevirici gerekiyorsa 50 liralık birşey. O anda takar ve işin görülür. Gerekmiyorsada takmaz. Senin için değişen nedir?
Not: Benim kulaktan dolma bilgim anfi çıkışı yok ama emin değilim.

Valla arkadaşlar bende emin olun müzik sistemleri hakkında epey bilgiye sahibim. Benim sorduğum bu dahili anfisi olan bu bassı aracın orjianal teybine baglayabilirmiyiz? Yani anfi çıkışı varmı yoksa çevirici ile mi baglıcaz idi. Servisi aradım BU KONUDA BİLGİMİZ YOK TESİSATCIYA SORUN dediler :) :) :) Bende onun için aramızda sistem yapan orjinal teyp ile sistem kuran vardır diye sordum. Ayrıca ALPİNE dünyaca ünlü çok kaliteli bir markadır. Geçmişte PİONNER, KİCKER, BOSS kullanan biri olarak bu ürünü çok kaliteli ve uygun fiyatlı geldi bana.

akrepkral86

New member
Şu powerbass özelliği premiumlarda var mı yok mu açıklayacak arkadaş bekliyorum can abi sende premium kullanıyorsun sen bakıp açıkla bari

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
Arkadaşım eminim bilgin çoktur. Madem o kadar bilgilisin, madem kesin alacaksın. O zaman sormana ne hacet var. Alırsın, taktırdığın yer sana çevirici gerekiyorsa 50 liralık birşey. O anda takar ve işin görülür. Gerekmiyorsada takmaz. Senin için değişen nedir?
Not: Benim kulaktan dolma bilgim anfi çıkışı yok ama emin değilim.
Arkadaşım ben tesisatcı değilim sonuçta her şeyi bilemem. Artı bilmek de zorunda değilim. Size sorduğum çok basit bir soru; Anfi çıkışı var mı yokmu, aranızda tesisat yaptıran varmı idi!!!. Bu kadar ters konuşmanın bir anlamı yok bence. Bu sitenin amacı arkadaş dost olup bazı şeyleri paylaşmak diye biliyorum. Ayrıca MADEM BİLGİLİSİN MADEM ALACAKSIN SORMANA NE HACET diye bir cümleyi kuracak kadar da konuyu abartmanın bir anlamı yok sanırım.

BerkayKRC

Moderator
pionner (bknz: pioneer) yeni çıktı heralde :D

slhyldz

New member
Yazdıklarımdan hissetmiş olduğunuz duyguyu bana hissettirdiğiniz için bir gönderme yaptım. Ben Alpine nin dahili anfisi olduğunu farketmemiş ve sizin sorunuza istinaden bilginiz olmadığını varsayarak, daha önceden başıma gelen talihsiz bir olayın tarafınızcada yaşanmaması adına detaya girdim. Demek istediğimde: Eğer bu veya farklı herhangi bir ürünü alacaksanız çevirici gerekir veya gerekmez ne farkeder. Çevirici gerekirse yaptırmayacakmısın?
Arkadaşım ben tesisatcı değilim sonuçta her şeyi bilemem. Artı bilmek de zorunda değilim. Size sorduğum çok basit bir soru; Anfi çıkışı var mı yokmu, aranızda tesisat yaptıran varmı idi!!!. Bu kadar ters konuşmanın bir anlamı yok bence. Bu sitenin amacı arkadaş dost olup bazı şeyleri paylaşmak diye biliyorum. Ayrıca MADEM BİLGİLİSİN MADEM ALACAKSIN SORMANA NE HACET diye bir cümleyi kuracak kadar da konuyu abartmanın bir anlamı yok sanırım.

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
Yazdıklarımdan hissetmiş olduğunuz duyguyu bana hissettirdiğiniz için bir gönderme yaptım. Ben Alpine nin dahili anfisi olduğunu farketmemiş ve sizin sorunuza istinaden bilginiz olmadığını varsayarak, daha önceden başıma gelen talihsiz bir olayın tarafınızcada yaşanmaması adına detaya girdim. Demek istediğimde: Eğer bu veya farklı herhangi bir ürünü alacaksanız çevirici gerekir veya gerekmez ne farkeder. Çevirici gerekirse yaptırmayacakmısın?
Eğer dikkatli baksaydınız ben sadece ALPİNE SWE 815 model linkini koyarak bu ürünün araca uyum sağlayıp sağlama konusunda soru sordum. Bu üründe dahili anfili olduğu için ekstra bişey almama gerek yok. Sadece sorum ARACIN ORJİNAL TEYBİNDE ANFİ ÇIKIŞI VARMI YOKMU idi. Yok ise çevirici ile taktırmam gereketiğini bende yazdım zaten. Çok basit bir soruyu tartışma konusu haline getirmeye gerek yoktu bence. Ayrıca ben size HERHANGİ BİR DUYGU HİSSETTİRECEK bir şey yazdığımı düşünüyorum. Ben herkezin bilgi ve deneyimine saygı duyarım; ki duymasam bu soruyu sormadan gider kendim bir şekilde alır ve yaptırırdım. Yaşadığım yerde düzün tesisatcı olmadığı için sizlerin engin bilgilerine danışmak istedim. Servise bile sorduğumda onlar bile emin değiliz diyorlar diyede yazdım. Artı çevirici ile takılacaksa ben bu ürünü almıyacağım diyede bir ibarede bulunmadım :) Tekrar yazıyorum ANFİ ÇIKIŞI VARMI YOKMU diye sordum arkadaşlar. EVET veya HAYIR demeniz yeterli idi. Ben genede verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
pionner (bknz: pioneer) yeni çıktı heralde :D
Arkadaşım konunun içinde bir tek harf hatasımı ilginizi çekti. Kusura bakmayın ama bir soru sordum; sorduğuma pişman oldum. Ben arkadaşça dostça cevaplar beklerken siz PİONNER yazmama dikkat etmişsiziniz. Çok teşekkür ediyorum, saygılar :(