Power bass tuşu

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
Arkadaşlar aracımın teybinde ses ayarlarında ; POWER BASS tuşuna bastığımda hiç bir şey değişmediğini fark ettim. Bu bir sorun mudur? Yoksa normal bir şey midir :) Kullanma klavuzunda da çok ayrıntılı bir şey anlatmıyor. Belki dikkatinizi çeken veya benim gibi bu konuda mantık yürütemeyen olmuştur. Şimdiden teşekkür ediyorum :)

slhyldz

New member
Bass ın etkin olduğu bir müziği dinlerken aç kapa yapın. Muhtemelen bass sistemini devreden çıkarıyordur.

dellobaltino

New member
ben basları olan bi şarkıda denedim powerbass on yada off yapınca bi değişiklik olmuyor neden koymuşlar böyle bir seçenek anlamadım

unalks

New member
ayarlar var ama pek işe yaramıyor. koreliler sese pek önem vermiyolarlar sanırım ses sistemi araçta zayıf önceki aracımda gümbür gümbür ediyordu radyoda bile :)

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
ayarlar var ama pek işe yaramıyor. koreliler sese pek önem vermiyolarlar sanırım ses sistemi araçta zayıf önceki aracımda gümbür gümbür ediyordu radyoda bile :)
Bacanağımda 2008 SPORTAGE var felaket bass veriyor :( Segment farkı sanırım :)

unalks

New member
bizdede gümbür gümbür olaydı fena olmazdı ;)

BerkayKRC

Moderator
Gümbür gümbür isteyenler azıcık paraya kıyıyorsunuz alpine, cadence, jl audio gibi firmaların güzel çözümlerine gidiyorsunuz :) Sonra buradan paylaşıyoruz :cool:

dellobaltino

New member
profesyonel bi ses sistemi isteyen zaten dediğin gibi paraya kıyıp güzel bir sistem kurar. Şahsen benim derdim kulakları zorlayacak derecede bas almak değil sesin kalitesi. temiz berrak tok bir ses almak.Bunun için sadece hoparlörleri değiştirmek yeterli olur mu bilmiyorum belki teybi de değiştirmek gerekebilir

BerkayKRC

Moderator
profesyonel bi ses sistemi isteyen zaten dediğin gibi paraya kıyıp güzel bir sistem kurar. Şahsen benim derdim kulakları zorlayacak derecede bas almak değil sesin kalitesi. temiz berrak tok bir ses almak.Bunun için sadece hoparlörleri değiştirmek yeterli olur mu bilmiyorum belki teybi de değiştirmek gerekebilir
temiz ses için sadece 4 hoparlörü değiştirmen yeterli olacaktır. Fakat ön tiz hoparlörlerin yeri kötü yapabilirsen değiştir arkalara da 3 yollu tizi içinde güzel bir hoparlör alarak gayet çözebilirsin. Önemli olan zaten hoparlörlerin frekans aralıklarıdır.

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
Aynen arkadaşım sana katılıyorum. Amaç daha kaliteli temiz bir ses almak :)

serkan4406

New member
power bass genelde ses sistemleri takıldığı zaman daha etkili oluyor benim aracımda ses sistemi takılı power bass acık ve etkili

BAŞAK ÜZÜMKUŞU

New member
Peki arkadaşlar önde ve arkada kaç cm hoparlör var bizim araçlarda? kapılar sökülmeden sanırım değişme sansımız yok? Açıkcası daha güçlü bas ve ses için uygun olacak şekilde sistem değişikliğine girebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)