c@n
Super Moderator
Ya abi beni aksam aksam guldurdun ya...Bir oto camcıya gidiyorsun, boğma teli tabir edilen bir telle plakayı kaportadan ayırıyor. İstersen boğma telini kendinde imal edebilirsin. Belki sonra da işe yarar.![]()
TeamPASAOGLU
Ya abi beni aksam aksam guldurdun ya...Bir oto camcıya gidiyorsun, boğma teli tabir edilen bir telle plakayı kaportadan ayırıyor. İstersen boğma telini kendinde imal edebilirsin. Belki sonra da işe yarar.![]()
kesilmesi gerekiyor yani benim yapan arkadaslarım hep oyle yapıyorlar enazındanarkadaşlar abiler şu pleksi plakalıklar hakkında bi sorum olacak plakalıklara plakaları yerleştirmek için plaka levhalarının çerçevelerini kesmek mi gerekiyor ve plakaların geçmeli değildi yapıstırılarak plakalıklara monte edildigini öğrendım bu yaptırılanlarda bu tarzda plakalıkmı? tesekkurler simdiden
serhan bir berber bir berbere gel beraber bir berber tekerlemesi gibi olmuş..güldürdün yaaaarkadaşlar abiler şu pleksi plakalıklar hakkında bi sorum olacak plakalıklara plakaları yerleştirmek için plaka levhalarının çerçevelerini kesmek mi gerekiyor ve plakaların geçmeli değildi yapıstırılarak plakalıklara monte edildigini öğrendım bu yaptırılanlarda bu tarzda plakalıkmı? tesekkurler simdiden
Ben pleksi olayindan vazgeçtim siyah cerceveli app yaptirmistim pleksi icin plakanin cercevelerini kesiyolarmis o yuzden direk tampona yapistirdim plakalariserhan bir berber bir berbere gel beraber bir berber tekerlemesi gibi olmuş..güldürdün yaaakonu canlanmış olsun. pleksi plakaların durumu neoldu yaptırdıkmı ali?? kaçırdıkmı? durum nedir! yapabileceğimiz birşey varmı?