Pleksi Plakalik Hakkında.

c@n

Super Moderator
Bir oto camcıya gidiyorsun, boğma teli tabir edilen bir telle plakayı kaportadan ayırıyor. İstersen boğma telini kendinde imal edebilirsin. Belki sonra da işe yarar. :D
Ya abi beni aksam aksam guldurdun ya...:) ne ise yarayacak gibi bir soru sormuyorum sana...:)

TeamPASAOGLU

Berkan

New member
kettle ile suyu kaynatıyosun ve döküyosun yavas yavas :) o sırada rasim abinin dedigi gibi kopmicak bir tel ve misineyle kenardan biyerden girdikten sonrası geliyor corap sokugu gibi

rayen

Super Moderator
Ynt: Pleksi Plakalik Hakkında.

Misinayla hiç deneme boşa zaman kaybı. Sıcak suyada gerek yok, direkt telle giriş.
Elime geçirsem şöyle yapardım dediğin bir şahsı düşün, o zaman daha kolay olur. :D:D:D

Gökhan Turunç

New member
Selamlar,
Tasarıma ufak bir Türk bayrağı da ekleyebilirsek çok şukela olur aslında :)

rayen

Super Moderator
Bence eklenmesin, çünkü bayrağın ciddiyeti kayboluyor. Ben bayrağımı tozun, toprağın, çamurun içinde görmek istemem.

Srhn

New member
arkadaşlar abiler şu pleksi plakalıklar hakkında bi sorum olacak plakalıklara plakaları yerleştirmek için plaka levhalarının çerçevelerini kesmek mi gerekiyor ve plakaların geçmeli değildi yapıstırılarak plakalıklara monte edildigini öğrendım bu yaptırılanlarda bu tarzda plakalıkmı? tesekkurler simdiden

Berkan

New member
arkadaşlar abiler şu pleksi plakalıklar hakkında bi sorum olacak plakalıklara plakaları yerleştirmek için plaka levhalarının çerçevelerini kesmek mi gerekiyor ve plakaların geçmeli değildi yapıstırılarak plakalıklara monte edildigini öğrendım bu yaptırılanlarda bu tarzda plakalıkmı? tesekkurler simdiden
kesilmesi gerekiyor yani benim yapan arkadaslarım hep oyle yapıyorlar enazından

Srhn

New member
çerveli appyede kıyıp kestiresi gelmiyo insanın peki plakalıgı taktıktan sonra ustenu plakayı yapıstırıyolarmıs daha sonra bu plakalık nasıl cıkıcak kırılsa falan

yalcin

New member
serhan bir berber bir berbere gel beraber bir berber tekerlemesi gibi olmuş..güldürdün yaaa;) konu canlanmış olsun. pleksi plakaların durumu neoldu yaptırdıkmı ali?? kaçırdıkmı? durum nedir! yapabileceğimiz birşey varmı?

Srhn

New member
Ynt: Pleksi Plakalik Hakkında.

serhan bir berber bir berbere gel beraber bir berber tekerlemesi gibi olmuş..güldürdün yaaa;) konu canlanmış olsun. pleksi plakaların durumu neoldu yaptırdıkmı ali?? kaçırdıkmı? durum nedir! yapabileceğimiz birşey varmı?
Ben pleksi olayindan vazgeçtim siyah cerceveli app yaptirmistim pleksi icin plakanin cercevelerini kesiyolarmis o yuzden direk tampona yapistirdim plakalari :)

unalks

New member
hortlatmış gibi olacağım ama pleksi plakalık taktıran oldumu yoksa plakayı tampona mı yapıştırmalı :confused: