Pastaci lazım....

Arkadaslar önümüzdeki ay benim küçük prensesinin dogum gunü ve doğumunuzu istanbulda yapacagım bana dogum gunü için bana Pastaci lazim

c@n

Super Moderator
Ben genelde pastalari pelit ten aliyordum.. 15 kisilik pasta yaklasik 100 tl gibi bir maliyeti var ama sekilli pastalardan.. 15 kisilik pasta ile rahat rahat 25 kisi doyar bu arada.. adamlarin porsiyonlari biraz buyuk...:D :D

TeamPASAOGLU

GOGO

New member
Pasta secenegi olarak ozsut'u tavsiye ederim ozellikle de karaorman serisini. Ozel pastalarin dilimi normalde 11 TL ama 8-8,5 civarina iniyorlar genelde.
Ben de ogluma yeni dogumgunu yaptigim icin bilgiler taze su an :)
Bu arada can'in soyledigi tum pastacilarda gecerlidir neredeyse. Yani 30 kisiye 20 kisilik pasta yeter de artar bile.

Sent from my HTC One X using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

shark

New member
Kızıltoprakta ve erenköy bağdat caddesinde Görgülü var, pelitte güzel ama görgülü bence 1 numara, tatlıyla aram yok diyen adam bile çok 2-3 dilim yiyor, hem güzel hem hafif. ben genelde içi muzlu üstü çilekli yaptırıyorum.

alperenkaracahan

New member
bizim bir öğretmen arkadaşın kardeşi evinde yapıyor doğum günü pastalarını ben hiç almadım ama isterseniz sorabilirim bu arada şimdiden doğum günü kutlu olsun :)

ortaköy ye yakın bir yer istiyorum aslında onlarda getirirse süper olur....

Pelit ortaköy şubesi varmış ona bir bakacağım veya diğer söylediğiniz yerler ile görüşüp teslimat yaparlarsa oralarda olur.

Tek istediğim şey güzel güzel ve lezzetli olması ;););)

c@n

Super Moderator
Valla Pelit te her ikiside mevcut... Adamların pastası gerçekten çok lezzetli... :D:D