sağol kardeşim teşekkürlerGeçmiş olsun
teşekkürler kardeşimgeçmiş olsun.
geçmiş olsun ,Allah daha beterinden saklasın
sağolasın üstat adamlar kendilerindden haberdar değil. bağlandığın yer call center adam sadece not alıyor 5 ten sonra işlem yapmıyorlar herşey kaderine kalıyor .... kasko mapfreee bundan sonra bana uğramasınüstad çok geçmiş olsun, ilk görünce mesajı reklam gibi geldi okumadan kapadım açıkcası flaş flaş yol yardımıtam yardım olmuş yani..allah beterinden korusun tabii ama, sorun sıkıntı hizmette sınır olmayışı okadar sınırsızki limitleri yetmiyor yani
sigorta yapana kadar herşey sonra duaya kalıyor iş dua ediyoruzki aracın başına birşey gelmesin, yoksa sein başına geldiği gibi para verdiğine pişman ediyorlar adamı..işin sonunda düşünüyor insan yahu ben para verdim kasko yaptırdım, hopp dur bakalım sen,n klozun bilmem kaçıncı maddesinde şu şu vardı..okumadınmıı seni gidi gidi
))
neyse..geçmiş olsun..
Geçmiş olsun.
sağol abiSerkan cok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun..
Serkan gecmis olsun...
Geçmiş olsun kardeşim
bundan sonra bedavaya verse mapfre genel sigorta yaptırmamMapfre'yle ilgili benimde anılarım var bencede berkay'ın dediği gibi siz acentenizi değiştirin, en basitinden örnek vermem gerekirse arabamın bozulduğu bi akşam ben hiç bişey demeden bana ve arkadaşıma lüks bi otelde hem bir gecelik yer ayarladılar hem arabamı servise çektiler üstüne bi de araç verdiler ama tabii aracı biz istemedikkasko fiyatımda 600 tl idi şanssızlık olmuş sizinki biraz geçmiş olsun..
Evet yazınızı gördüm bence Eureko ile bi görüşün derim ancak acente falan değil direk ana merkeziyle görüşün garanti bankası hesabınız varsa baya indirimli ve tam kasko yapıyolar, kısaca bana dedikleri arabanız hasar aldı ve 20 gün serviste kalmasımı gerekiyo size 20 gün boyunca araba veriyoruz verdiğimiz arabalarda linea, punto, micra falan değil bmw 1 kasa, cooper ya da beetle gibi araçlarbundan sonra bedavaya verse mapfre genel sigorta yaptırmam