OGS cihazı hk

Arkadaşlar 2004'ten beri kullandığım (iş bankası) OSG cihazım geçişlerde okumamaya başladı. Arıza tespiti yapılan yer Sakarya ya en yakın istanbul çamlıca gişeler.

Benim aklıma gelen secenek pilinin bitmiş olma olaılığı pili kendim değiştire bilirmiyim
pili kendim değiştirebilirmiyim yada daha önce başına böyle bir durum gelip çözüme ulaştıran var mı?

bakaya bir türlü ulaşıp bilgi alamıyorum......

Bu linki inceleyebilirsin. Sanırım cihaz belli bir süre sonra çöp oluyor.

OGS ARIZASI...PİL YENİLEME......
dh de okudum çocuk becerememiş
başka bir sitede daha okudum o çalıştı diyor. biri ziraat bankasının ogs sine paralel pil bağlamış vs vs

netice bu cihaz çöp oldu herhalde içini açıp deneme yapacağım olmazsa yenisini alacağız mecbur...

arkadaşlar OGS cihazı sizlere ömür banka 40 tl istedi yenilemek için bende OGS yi iptal ettim

HGS aldım bankadan OGS gibi kredi kartınadabağladık belli 30 tl limiti varmış 15 tl ye düştüğünde otomatik olarak tamamlanacak.

şimdi soru şu etiketi nereye yapıştırayım daha önce bu konu açılmıştı fakat forumda bulamadım.

yapıştıran bir arkadaş fotoğrafını çekip koyarsa sevinirim.

berkural34

New member
Ben hgsyi genelde , dikiz aynasinin arkasindaki siyah noktali yerin hemen altinda goruyorum . Tabi hgs kullananlar daha net soyleyeceklerdir cunku ben arabamda ogs kullaniyorum.

Bocek06

New member
Dikiz aynasinin 5 cm aşağina yapistirman yeterlidir.

HARUN

New member
benim en ön camda film var ve ben tavanla cam arasına 0 yapıştırdım önden baktıgın zaman hgs falan gözükmüyor bile , gayet sağlıklı okuyor :)

gorkemsin

New member
Arkadaşım ben olsam HGS almazdım, ben aldım başa bela. geçen haftasonu sultanbeyli girişi kaydetmemiş alet çamlıca çıkışında giriş belli değil 15 TL mi aldı. Ulen dedim gidip postaneye itiraz etcem dedim evin 300 metre ötesindeki postaneye gittim bana uskudar merkez postaneye gideceksiniz diyor. Sanki benim kabahatim. Bir halt icat etmişler birilerini bu işle zengin etmişler çilesini biz çekelim. Yaw 15 tl vermek dokunuyor tabi 1.40 TL lik geçiş için ama zaman mı var git postaneye sıra bekle form doldur. Şimdi sövmekte haksızmıyım?

En temizi yine OGS galiba.

Bu arada HGS yi henüz almadıysan yapıştırılanlardan alma istersen. Böylecee camda fazlalık olmuyor. Geçerken çıkartıyorum gözlük kabından sonra tekrar yerine.

gorkemsin

New member
Arkadaşım ben olsam HGS almazdım, ben aldım başa bela. geçen haftasonu sultanbeyli girişi kaydetmemiş alet çamlıca çıkışında giriş belli değil 15 TL mi aldı. Ulen dedim gidip postaneye itiraz etcem dedim evin 300 metre ötesindeki postaneye gittim bana uskudar merkez postaneye gideceksiniz diyor. Sanki benim kabahatim. Bir halt icat etmişler birilerini bu işle zengin etmişler çilesini biz çekelim. Yaw 15 tl vermek dokunuyor tabi 1.40 TL lik geçiş için ama zaman mı var git postaneye sıra bekle form doldur. Şimdi sövmekte haksızmıyım?

En temizi yine OGS galiba.

Bu arada HGS yi henüz almadıysan yapıştırılanlardan alma istersen. Böylecee camda fazlalık olmuyor. Geçerken çıkartıyorum gözlük kabından sonra tekrar yerine.

Aldım artık yapikrediden cama yapılanlardan baktım sıkıntı çıkartıyor ogs ye dönüş yaparım