@
Berkan hele çıksın araç sağsağlimde nasılsa çelikmotordan yada kiadan arayacaklar ozaman verdiğim o 5yıldızları almasını bilirim. 5 senedir diyorum size geliyorum bumu verdiğiniz hizmet; birşey demiyorlar okadar yüzsüz olmuşlarki, zaten hasar danışmanı hanımefendi nin hasar yada aracın teknik niteliklerinden anladığıda yok, diyorumki tampon değişirse yada boyanırsa plakayı çıkaracaksınız değilmi, aynı şekilde yapıştırabileceklermi ? danışman arkadaşın cevabı; - baktı araca, plakasız mı istiyorsunuz. demesinmi! yahu diyorum ben para verip plakalık iptal etmişim demek birşey söylemesem siz plakalık takıp vereceksiniz : ))) neyse not düşürdüm plakayı monte etmeden verin diye, umarım öyle olur yoksa bir çıngarda öyle çıkacak
sis kırılmış tamponda monte yerleri bunu meb başayarda söylediler önce sonra sabah geldim ersuyurda ordaki mekanikci arkadaşda yarım ağızla kırılmış tampon değişir dedi, hasar danışmanınada dedimki; tampon değişme ihtimali var ise boyamayalım direkt değiştirelim benim işime gelir değişmesi, danışman; - ona ben müdahale edemem, exper ne derse o; ama sonra dan meydana çıktıki bunlar kendileri tamirat yada tadilat yapmıyor kasko yada sigorta işi olduğu için anlaşmalı tadilat servise gönderiyorlar vs..vs..