Çözüldü Ön Göğüs / Konsol değişimi

16ceed35

New member
herkese selam ; bende 2010 ceed var ama aracin 2.sahibi oldugum icin garanti kapsami disinda oldugunu ve ücretli degistireceklerini söylediler !
Kardeş bende 3. sahibiyim aracın;) değiştirdiler tekrar bi uğra servise biraz sıkıştır.

16ceed35

New member
herkese selam ; bende 2010 ceed var ama aracin 2.sahibi oldugum icin garanti kapsami disinda oldugunu ve ücretli degistireceklerini söylediler !
bana da ulaşabilirsin plakayı,servis ismini verebilirim sana

ozzy

New member
ilginize teşekkür ederim; peki aracı aldığım kişi belli bir km den sonra servis dışı bakım yaptırmış haliyle garanti kapsamı dışına çıkıyor, böyle bir durum da yine de değişimi yapılır mı? garanti kapsamı dışında işlem yaptıran oldumu acaba ? saygılarımla

rayen

Super Moderator
Bakımların servis dışında değil, uygun olarak yapılmamış olması aracı garanti dışına çıkartır.
Ayrıca göhüs olayı Çelik Motorun kabul ettiği bir hata olduğu için kimseye servis bakımı var mıydı diye sormuyor.
Benim sattığım araç 2 defa, şuanda kullandığımız proceed'de 1 kez yetkili servis bakımına girdi. İkisininde göhüs değişti.
Profilinizden Ankara'da olduğunuzu görüyorum. Her iki aracın da değişimi Opal'da yapıldı ve başvurduktan yarım saat sonra Çelik Motordan onayı geldi. Diğer servise gittiyseniz, yorgunu yokuşa sürmekte mahirdirler.

ozzy

New member
anladım; opal balgat ta konya yolu üzerin de değilmi

ozzy

New member
abiler çok sağ olun ! önümüzdeki hafta servisteyim ; şimdi çıkmam lazım hepinize hayırlı akşamlar !

rayen

Super Moderator
Şaşmazda yeni açılan Opal'a da gidebilirsin. Yasemin hanıma selamımı (hatırlarsa tabi :)) söyle yardımcı olur.

ozzy

New member
kia İstanbul distribütörlüğüne yazdım ve beni aradılar ! servise gidip expertiz yaptırmam gerekliymiş ; bu gün 13:30 da blgattaki servise gideceği. sayın abiler '' rayen ve 16ceed35 '' sizlerden ricam araç plaka ve telefon nuaralarınız bana verirseniz her ihtimale karşı servis te kıyaslama yaptıracağım! şimdiden teşekkür ederim !

Oğuzhan darıcı 0 530 922 23 22
ankara