Merhabalar,
Tamamen meraktan oluşan bir araştırma sonucu Kia Ceed aracıma OBD-II uygulayabilirmiyim diye araştırdım. Biraz araştırmadan sonra standart olarak 16 pin'lik bir standardın olduğunu gördüm. Tabi bunun da çözümü olarak aliexpress sayfasında OBDII ürününü 4,5 - 7,5 USD civarında buldum.
Şimdi sıra geldi sipariş vermeye
Türkiye'de ürünü internet üzerinden 59 - 99 TL arasında bulmak mümkün. Çok acelem olmadığı için Çin'den sipariş vereceğim. 20 - 30 gün arasında ulaşıyor. Talep eden olursa çoklu sipariş vereceğim. (İlgilenenler mesaj atsınlar.) Yarın akşam sipariş vereceğim. 20 gün yurt dışında olacağım. Ben dönene kadar o da gelmiş olur 
Verileri tableti üzerinden Torque programıyla canlı olarak görüntüleyen oldu mu?
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Tamamen meraktan oluşan bir araştırma sonucu Kia Ceed aracıma OBD-II uygulayabilirmiyim diye araştırdım. Biraz araştırmadan sonra standart olarak 16 pin'lik bir standardın olduğunu gördüm. Tabi bunun da çözümü olarak aliexpress sayfasında OBDII ürününü 4,5 - 7,5 USD civarında buldum.
Şimdi sıra geldi sipariş vermeye

Verileri tableti üzerinden Torque programıyla canlı olarak görüntüleyen oldu mu?
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Son düzenleme: